مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
آیین افتتاحیه رویداد استارتاپ ملی «تاش» با هدف معرفی ایدههای فناورانه در زمینه شهر هوشمند، صبح یکشنبه در سالن فرهنگسرای کومش سمنان به میزبانی آموزشکده ملی مهارت دختران سمنان و دانشگاه ملی مهارت استان سمنان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :رویداد تاش با حضور جمعی از مسئولان استانی، اساتید و دانشجویان دانشگاههای استان در حوزه فناوری آغاز به کار کرد.
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان، علیرضا عزالدین، در این مراسم با بیان اینکه رویداد «تاش» یک فرصت آموزشی، مسئله محور و فناورانه مبتنی بر نیاز سنجی از ایده تا پیادهسازی است، به محورهای جشنواره اشاره کرد و گفت: «این رویداد شامل بوم زندگی و محیط زیست هوشمند، سازمان هوشمند، مدیریت انرژی هوشمند، کسب و کار هوشمند و صنایع هوشمند است.»
عزالدین همچنین به جوایز این رویداد اشاره کرد و افزود: «به تیم اول ۲۰۰ میلیون ریال، تیم دوم ۱۵۰ میلیون ریال و تیم سوم ۱۰۰ میلیون ریال جایزه تعلق خواهد گرفت. همچنین حمایت از ایدههای برتر برای تجاریسازی و تولید محصول تا سقف ۲ میلیارد ریال نیز در نظر گرفته شده است.»
وی تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه به صورت کاربردی را یکی دیگر از اهداف این رویداد دانست و گفت: «رفع نیازهای استان با تکیه بر مهارت، تخصص و توانمندی دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه ملی مهارت از جمله اهدافی است که این دانشگاه دنبال میکند.»
عزالدین در ادامه افزود: «استارتاپ تاش به دنبال هدایت و حمایت از موقعیتهای مناسب برای شکوفایی ایدهها است.» وی با تأکید بر اهمیت این رویداد برای جوانان صاحب ایده، گفت: «این رویداد فرصتی بسیار خوب برای شناخته شدن و دیده شدن جوانان دارای پتانسیل رشد است.»
رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان همچنین ماموریت استارتاپ «تاش» را در چهار بخش شناسایی، آموزش، هدایت و حمایت از طرحها و محصولات خلاقانه عنوان کرد. او توضیح داد که فرخوانهای ایدهپذیری در سراسر استان و کشور از ماهها قبل انجام شده و آثار متعددی به دبیرخانه ارسال شده است.
دبیر اجرایی رویداد ملی استارتاپ «تاش» با اشاره به برگزاری کارگاههای تخصصی و آموزش لازم به شرکتکنندگان، گفت: «در بخش هدایت، مقدمات تولید ایدهها و هستههای فکری تحت پوشش قرار گرفته است.»
عزالدین همچنین به بخش حمایت اشاره کرد و افزود: «حمایت از صاحبان ایده برای شبکهسازی، مشاوره تخصصی و ارتباطدهی با حامیان مالی و صنایع انجام میشود تا ایدهها به تولید رسیده و شاهد اشتغالزایی باشیم.»
وی تأکید کرد که حل چالشهای صنایع و سازمانهای خصوصی و دولتی در سطح استان سمنان با تکیه بر توان مهارتی دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه ملی مهارت از دیگر اهداف این رویداد است.
در پایان، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان سمنان خاطرنشان کرد که این رویداد بر اساس رسالت دانشگاه ملی مهارت برنامهریزی شده است. دانشگاه ملی مهارت استان سمنان به عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در حال حاضر با بیش از ۳۰۰۰ دانشجو و ۴ دانشکده در شهرستانهای سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان به تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآفرین میپردازد.
گفتنی است : این رویداد میتواند نقش مؤثری در بهبود مدیریت سرمایه انسانی، انرژی، اقتصاد و صنعت ایفا کند و به ارتقاء سبک زندگی دیجیتال کمک نماید./ انتهای خبر
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53