مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
شرکت دانش شبیهسازان اکسین مفتخر است که در یک پروژه طراحی تجهیزات صنعتی، تمامی مراحل را از صفر تا صد، مطابق با استانداردهای روز دنیا به انجام رسانده است
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری استان خوزستان :دراین پروژه، ابتدا تیم مهندسی معکوس با در نظر گرفتن ملاحظات کارفرما، از جمله فضای کالبدی موجود و امکان سهولت در تعمیرات دوره ای، مدل سازی اولیه را در نرم افزار soildWorks انجام داد. سپس، چند مدل پیشنهادی با استفاده از نرم افزار پیشرفته COMSOL شبیه سازی شد. پس از دستیابی به نتایج مطلوب در محیط شبیه سازی، کتابچه دانش فنی و نقشه های اجرایی تجهیز تدوین گردید.
«تحلیل و طراحی سایلنسر صنعتی برای فن های اجباری مکنده Howden»
در این پروژه، که شامل طراحی سایلنسر صنعتی برای فن های اجباری مکنده برند Howden انگلیس جهت تأمین هوای مورد نیاز بویلر نیروگاه شهید مدحج زرگان اهواز بود، تحلیل آکوستیک به عنوان یکی از زیرشاخه های ارتعشات در مکانیک جامدات انجام شد. میزان کاهش صدای این تجهیز بر اساس مراجع علمی و تئوری های معتبر بررسی گردید و در نهایت، با در نظر گرفتن هزینه تمام شده، بهترین مدل طراحی شد. پس از نهایی سازی طراحی،، مدل تولیدی و اجرایی تجهیز تدوین گردید.
امید است این فرایند، فتح بابی برای سایر صنایع باشد تا طراحی قطعات و تجهیزات مورد نیاز خود را به تیم حرفه ای ما بسپارند و از یک فرآیند تخصصی و مهندسی شده بهره مند شوند. تمامی پروژه های شرکت تحت نظر برترین متخصصان استان و کشور انجام می گیرد. تیم مهندسی ماهر و با تجربه وظیفه نقشه کشی و تدوین دانش فنی را بر عهده دارد، در حالیکه دپارتمان های علمی متشکل از اعضای هیئت علمی، دانشجویان و فارغ التحصیلان نخبه از برترین دانشگاه های کشور، فرآیند شبیه سازی را با استفاده از پیشرفته ترین نرم افزارهای روز دنیا انجام می دهند.
فن مکش های اجباری (FD Fans) در نیروگاه های حرارتی و صنایع سنگین از منابع اصلی نویز محسوب می شوند که می توانند سطح صدا را افزایش دهند. این میزان از نویز می تواند باعث آسیب های شنوایی و استرس روانی در کارکنان شود، بنابراین کاهش آن به زیر ۸۵ دسی بل که یک صدای استاندارد می باشد امری ضروری است. در این پژوهش، یک سایلنسر طراحی و با استفاده از نرم افزار COMSOL Multiphysics شبیه سازی شده است. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که سایلنسر طراحی شده به طور مؤثر نویز را کاهش می دهد و بیشترین افت شدت صوت در بازه ۳۰۰ تا ۶۰۰ هرتز رخ می دهد. تحلیل های کانتور فشار آکوستیک و شدت صوت (دسی بل) نشان می دهند که توزیع امواج صوتی بسته به فرکانس ورودی تغییر می کند؛ در فرکانس های پایین تر، توزیع همگن تر و در فرکانس های بالاتر، شدت صدا بیشتر و توزیع آن پیچیده تر می شود. با این حال، طراحی این سایلنسر توانسته است سطح نویز را در فرکانس های مورد نظر با توجه به محدودیت های طراحی کاهش دهد.
"سایر پروژه های شبیه سازی شرکت دانش بنیان شبیه سازان اکسین"
همچنین شرکت دانش شبیه سازان اکسین با بهره گیری از تیمی متخصص و مجرب، پروژه های شبیه سازی متعددی را در صنایع مختلف با موفقیت به انجام رسانده است. برخی از این پروژه های عبارتند از:
۱.افزایش عمر شافت لوله ها در شرکت لوله سازی اهواز: با انجام شبیه سازی و تحلیل عوامل خرابی، عمرشافت روله ها از دوماه به دو سال افزایش یافت که منجربه کاهش قابل توجه هزینه ها گردید.
۲.تدوین دستورالعمل مونتاژ و دمونتاژ چرخ های جرثقیل سقفی شرکت فولاد خوزستان:
در این پروژه، فرآیند مونتاژ و دمونتاژ چرخ های جرثقیل سقفی مورد شبیه سازی قرار گرفت و عوامل خرابی شناسایی شد. بر اساس استانداردهای معتبر، دستورالعملی تدوین گردید که مشکلات موجود را برطر نمود.
۳.بررسی عددی سیالاتی-جامداتی ساپورت خروجی ترانس کوره ذوب مستقر در واحد فولاد سازی شرکت فولاد خوزستان: در این پروژه، تحلیل های سیالاتی و جامداتی بر روی ساپورت خروجی ترانس کوره ذوب انجام شد تا عملکرد بهینه آن تضمین گردد.
۴.تحلیل مخازن مدور پروژه های مدیریت پسماند حفاری جهت بررسی و آنالیز نیروهای وارده:
این پروژه شامل تحلیل و شبیه سازی مخازن مدور مورد استفاده در مدیریت پسماند حفاری بود که نیروهای وارده بر آن هامورد بررسی و آنالیز قرار گرفت.
این پروژه های نشان دهندهٔ توانمندی شرکت در ارائه راه حل های مهندسی مبتنی بر شبیه سازی های دقیق و علمی در صنایع مختلف است.
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53