دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ,علمی، پژوهشی و فناوری

رئیس پژوهشکده زیست‌فناوری رویان:

طرح ویژه پژوهشکده رویان در ایران برای اولین بار در جهان

رئیس پژوهشکده زیست‌فناوری رویان، در دومین شب برنامه زنده تلویزیونی چرخ از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان -برنامه ایران جان (اصفهان) ، گفت: طرحی برای اولین بار در دنیا در پژوهشکده رویان در حال اجراست که بر اساس آن می‌توان میزان این مواد سمی را در غذاهای مختلف بررسی و از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کرد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان : محمدحسین نصر اصفهانی، رئیس پژوهشکده زیست‌فناوری رویان، در دومین شب برنامه زنده تلویزیونی چرخ از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان -برنامه ایران جان (اصفهان) با اشاره به دستاوردهای دانش‌بنیان در حوزه ناباروری اظهار کرد: با پیشرفت فناوری روش IVF به یکی از روش‌های متداول در بین زوج‌های ایرانی با مشکل نازایی تبدیل شده است. 

نصر گفت: تحقیقات ما در این حوزه با فناوری‌های نوین در حال ادامه است و با توجه به پیشرفته بودن تحقیقات، جزو ۱۰ کشور برتر دنیا در این حوزه هستیم.
 
وی درباره بیماری‌های ژنتیکی در جنین‌ها با این روش نیز گفت: خوشبختانه امروز این امکان وجود دارد که وضعیت ژنتیکی جنین‌ها پیش از تولد بررسی شود. این توانمندی باعث می‌شود زوج‌‌هایی که ناقل بیماری‌های ژنتیکی هستند بتوانند دارای فرزندان سالم باشند و بنابراین از تولد نوزادان با مشکل ژنتیکی جلوگیری شود.
 
رئیس پژوهشکده زیست‌فناوری رویان در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: حدود ۷۰ درصد بیماری‌های بشریت از مصرف قند است. وقتی غذاهای ناسالمی مانند کنتاکی خورده شود، مواد سمی مختلفی وارد بدن می‌شود که اگر از حد تعادل خارج شود، می‌تواند بروز مشکلاتی از جمله ناباروری را به دنبال داشته باشد.

 رئیس پژوهشکده زیست‌فناوری رویان اعلام کرد: خوشبختانه طرحی برای اولین بار در دنیا در پژوهشکده رویان در حال اجراست که بر اساس آن می‌توان میزان این مواد سمی را در غذاهای مختلف بررسی و از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کرد.

 انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/4ymLG
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: