کتاب‌ها، مقالات و مجلات ,دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ,علمی، پژوهشی و فناوری

عضو هیئت علمی دانشگاه امام رضا(ع) در فهرست پژوهشگران پر استناد جهان

دکتر افسانه غنی‌زاده، عضو هیات علمی و داریوش عباسی نژاد، دانش آموخته دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) در فهرست 2 درصد پژوهشگران پراستناد جهان در سال ۲۰۲۵ قرار گرفتند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از خراسان رضوی، بر اساس پژوهش دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس، دکتر افسانه غنی‌زاده، دانشیار گروه زبان انگلیسی و داریوش عباسی نژاد، دانش آموخته دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)، برای سومین سال پیاپی در فهرست 2 درصد پژوهشگران پراستناد جهان قرار گرفتند.

گفتنی است: دانشگاه استنفوردStanford University)) یکی از برترین دانشگاه‌های جهان و پایگاه اسکوپوس(Scopus) وابسته به ناشر الزویر((Elsevier، بزرگ‌ترین پایگاه نمایه‌های استنادی جهان و ابزار مناسبی برای پژوهشگران در حوزه‌های مختلف است که میزان استنادات مقاله‌ها و کتاب‌ها به همراه متن آن‌ها را در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد.

لازم به ذکر است: استخراج فهرست دانشمندان دو درصد برتر دنیا که بر اساس داده‌های پایگاه علمی اسکوپوس و با همکاری دانشگاه استنفورد استخراج شده است، با توجه شاخص‌های متعددی از جمله تعداد مقالات تألیفی، ارجاعات، استنادها و سایر شاخص‌های علمی صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/ 

https://stnews.ir/short/4LP7n
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: