پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و نوآوری ,علمی، پژوهشی و فناوری

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری سلامت مشهد خبرداد:

فعالیت 53شرکت فناور و پارکی در پارک علم و فناوری سلامت مشهد / تولید بیش از 200 محصول فناورانه

کلالی نیا معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری سلامت مشهد گفت: در حال حاضر ۵٣ شرکت فناور و پارکی که از این تعداد ٣٢ شرکت در حوزه سلامت و ٢١ شرکت دارویی در پارک علم و فناوری سلامت مشهد فعال هستند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از خراسان رضوی،«بی‌بی فاطمه کلالی‌نیا » با بیان اینکه پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال ١٣٨٨ موافقت اصولی خود را از شورای توسعه گرفت و از سال ١٣٩٨ هم به صورت رسمی فعالیت دارد، اظهارداشت: ساختار پارک علم و فناوری سلامت مشهد در ٣ قسمت اصلی مراکز نوآوری، مراکز رشد و شرکت‌های پارکی بوده و در حال حاضر ٣ مرکز نوآوری سلامت، دارو و رشد سلامت به همراه ٢ مرکز رشد سلامت و فرآورده‌های دارویی در این پارک فعال است.

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری سلامت مشهد گفت: مرکز رشد سلامت پوشش دهنده تجهیزات پزشکی و سلامت دیجیتال بوده، مرکزی که در حوزه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی هم فعالیت دارد.

کلالی‌نیا با اشاره به اینکه یک هسته نوآور ابتدا با همین عنوان وارد مرکز نوآوری می‌شود و پس از آن هسته فناور را شکل می‌گیرد، بیان کرد: زمانی که این هسته شکل گرفت دوره‌ها و آموزش‌های لازم هم برگزار می‌شود و آن فرد می‌تواند پس از فارغ‌التحصیلی به عنوان شرکت زیرمجموعه پارک علم و فناوری سلامت مشهد فعالیت ‌نماید.

وی اضافه کرد: شرکت‌های مستقر در مرکز نوآوری بین ۶ تا ٩ ماه به عنوان هسته نوآوری حاضر هستند و پس از آن هم در هسته فناوری وارد می‌شوند که در این مرحله ٢ دوره آموزشی را می‌گذرانند که دوره مقدماتی آن بین ٩ ماه یک سال و دوره رشد آن هم بین ٣ تا ۵ سال است و در صورت پذیرش و قبولی و دارا بودن شرایط مورد نیاز می‌توانند بدون محدودیت زمانی به فعالیتشان ادامه دهند؛ ما با شرکت‌ها یک قرارداد یک ساله امضا می‌کنیم و در صورت رضایت و کسب نمره قبولی در ارزیابی‌های لازم این قرارداد قابلیت تمدید را خواهد داشت.

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری سلامت مشهد با بیان اینکه در حال حاضر ۵٣ شرکت فناور و پارکی؛ شامل ٣٢ شرکت در حوزه سلامت و ٢١ شرکت دارویی در پارک علم و فناوری سلامت مشهد فعال هستند، خاطرنشان کرد: این شرکت‌ها در حوزه‌های دارو و مکمل‌های گیاهی، تجهیزات پزشکی، IT سلامت، آرایشی و بهداشتی و غیره فعال هستند و در هر شرکت بین ٣ تا ٣۰ نفر به‌صورت مستقیم با هر شرکت همکاری دارند و میزان اشتغال‌های غیرمستقیم آن هم ٣ تا ۴ مورد به ازای هر اشتغال مستقیم بوده است.

وی تصریح کرد: در شاخص‌های ارزیابی تعدادهای واحدهای فناور(٣٢ واحد در حوزه سلامت و ٢١ واحد در حوزه دارو)، استقرار هیأت علمی در شرکت‌ها (یک نفر در حوزه سلامت و ١۶ نفر در حوزه دارو)، تعداد محصولات تا مرحله اخذ مجوز (٣۶ محصول در حوزه سلامت و ۵۵ محصول در حوزه دارو)، محصولات تجاری سازی شده و عرضه شده در بازار (٢۰ محصول در حوزه سلامت و ١۴ محصول در حوزه دارو) مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

تولید 200 محصول فناور در شرکت های پارک علم و فناوری سلامت مشهد

کلالی‌نیا با تأکید بر اینکه در شرکت‌های فعال زیرمجموعه این پارک بیش از ٢۰۰ محصول تولید می‌شود، گفت: تا پایان سال مالیاتی ١۴۰٢ مبلغ ٣۴ میلیارد تومان فروش محصولات تولیدی در شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری داشتیم که این محصولات در خراسان بزرگ و سایر استان‌های کشور عرضه شده است.

وی افزود: در ۶ ماهه نخست امسال ٩ شرکت جدید در مرکز رشد دارو و ٨ شرکت جدید در مرکز رشد سلامت به مجموعه شرکت‌های فعال در پارک علم و فناوری سلامت مشهد اضافه شدند.

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری سلامت مشهد با ذکر این نکته که در اواخر سال گذشته و پس از انتقال پژوهشکده به پژوهشگاه حدود ٢ هزار مترمربع به ظرفیت فضای موجود در این پارک افزوده شد، تأکید کرد: ما در این فضا استقرار شرکت‌های جدید را داشتیم و در کنار آن نیز با شرکت‌های فعالی هم که با کمبود فضای فیزیکی مواجه بودند همکاری لازم را داشتیم.

مرکز نوآوری سلولی بنیادی و پزشکی بازساختی آماده و برای راه‌اندازی نیازمند تجهیزات موردنیاز است

کلالی‌نیا خاطرنشان کرد: در آخرین اقدام صورت گرفته فضای فیزیکی مرکز نوآوری سلولی بنیادی و پزشکی بازساختی آماده و برای راه‌اندازی نیازمند تجهیزات موردنیاز هستیم و برای تهیه این اقلام اعتبار ٣۰ میلیارد تومانی نیاز است که برای این موضوع با خیّران نیک‌اندیش حوزه سلامت جلسه گذاشتیم تا مشارکت آنها را در حوزه پژوهش داشته باشیم و در کنار آن نیز تقاضای حمایت از مسئولان شهری، استانی و کشوری را هم داریم.

وی بیان کرد: ما معتقدیم که باید بیش از پیش از ظرفیت خیّران نیک‌اندیش حوزه سلامت در انجام برنامه‌های پژوهشی و تحقیقاتی استفاده شود تا  خروجی بهتری در اختیار دیگر حوزه‌ها قرار گیرد.

معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری سلامت مشهد یادآورشد: در حال حاضر بیشترین نگاه این گروه از خیّران عزیز را به سمت حوزه‌های بهداشت و درمان می‌بینیم و معتقدیم که اگر می‌خواهد کار مؤثری در این حوزه‌ها در موضوعات پیشگیری و درمان صورت پذیرد، باید ابتدا کارهای پژوهشی و تحقیقاتی آن انجام شود تا برنامه‌هایی که در این ٢ حوزه و دیگر حوزه‌های فعال در موضوع بسیار مهم سلامت انجام می‌شود و نیز اقداماتی که در این حوزه‌ها صورت می‌پذیرد با بالاترین میزان اثرپذیری همراه باشد.

انتهای پیام/ 

https://stnews.ir/short/VdRmz
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: