علمی، پژوهشی و فناوری

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان:

قاب اقتصادی استان اصفهان با۱۲ پروژه از جنس سرمایه‌گذاری برای تولید

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان به تشریح اقدامات پیش‌بینی شده در قاب اقتصادی استان برای تحقق شعار "سرمایه‌گذاری در تولید" پرداخت و گفت: قاب اقتصادی استان اصفهان با۱۲ پروژه از جنس سرمایه‌گذاری برای تولید مشخص شده است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان: کوروش خسروی در اولین جلسه شورای اداری استان اصفهان در سال ۱۴۰۴ با اشاره به برنامه استان اصفهان برای تحقق شعار سال اظهار کرد: برای توسعه اقتصادی استان در چهار سال آینده برنامه‌ای تدوین شده که یکی از برش‌های آن سرمایه‌گذاری برای تولید است؛ این قاب اقتصادی اتفاقی بی‌نظیر در استان اصفهان می‌باشد.

وی افزود: قاب اقتصادی استان اصفهان از هشت بخش تشکیل شده که یک بخش شاخص‌های سنجش بوده و هفت بخش دیگر به توسعه از مسیرهای مختلف از جمله سرمایه‌گذاری می‌پردازد؛ بخشی از این هفت عنوان به شعار سال مرتبط است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به مهم‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای تولید در قاب اقتصادی استان عنوان کرد: در طی سال‌های گذشته پروژه‌های متعددی به عنوان پیشران توسعه استان مطرح شده که بسیاری از آنها معوق مانده است؛ در این بین ۱۲ پروژه که وضعیت بهتر و قابلیت اجرایی شدن داشتند را مشخص و در قاب اقتصادی استان مطرح کردیم.

وی با بیان اینکه هر ۱۲ پروژه از جنس سرمایه‌گذاری برای تولید است، گفت: قرار است این ۱۲ پروژه به مناطق فعال اقتصادی استان و عاری از مجوز تبدیل شوند تا سرمایه‌گذاران بدون هیچ مشکلی در این مناطق حضور یابند.

خسروی افزود: ارزش این ۱۲ پروژه پیشران ۵۸۸ هزار میلیارد تومان است که امیدواریم بتوانیم به خوبی آنها را به انجام برسانیم.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سرمایه‌گذاری برای تولید عنوان شده در این قاب تصریح کرد: با تلاش مدیریت استان خورشیدی شدن اصفهان به طور جدی در حال پیگیری است که این طرح نیز، یکی از پروژه‌های سرمایه گذاری برای تولید در اصلی‌ترین زیرساخت کشور است و با ارزش ۱۲۰ هزار میلیارد تومان در دستورکار قرار دارد.

 

زیرساخت‌هایی که برای سرمایه‌گذاری در تولید در قاب اقتصادی استان دیده شده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: فعال‌سازی بیشتر شهرک‌های صنعتی استان با ۲۹۶ همت، پارک‌های فناوری شهرک علمی تحقیقاتی و دانشگاه علوم پزشکی با ۸۰ همت، پروژه‌های آبی با ۴۴ همت، طرح‌های بهسازی فولاد مبارکه با ۲۶ همت و ذوب‌آهن با ۱۸ همت و همچنین فرصت‌های سرمایه‌گذاری شناسایی شده در دستگاه‌های مختلف با ۲۰۰ همت، از جمله زیرساخت‌هایی است که برای سرمایه‌گذاری در تولید در قاب اقتصادی استان دیده شده است.

وی با بیان اینکه مسیر توسعه در قاب اقتصادی استان علاوه‌بر سرمایه‌گذاری برای تولید در بخش‌های دیگر نیز دیده شده است، گفت: یکی از این مسیرها توسعه از طریق صادرات است؛ در استان اصفهان عمده صادرات از طریق ۵۴ شرکت انجام می‌شود اما اگر بتوانیم ۱۰۰ صادرکننده برتر را شناسایی کنیم، ظرفیت خوبی برای تقویت تولید از طریق دستیابی به بازارهای جهانی ایجاد خواهد شد.

 

تأمین تمام بذر هیبرید کشور در استان اصفهان با پیش‌بینی سرمایه ۶۴ همت

خسروی با اشاره به توسعه از مسیر فناوری به عنوان یکی دیگر از محورهای منطبق بر شعار سال عنوان کرد: یکی از اهداف استان اصفهان تأمین تمام بذر هیبرید کشور مطابق با برنامه هفتم توسعه و ورود سرمایه کلان به استان از این طریق است؛ پیش‌بینی سرمایه در این حوزه ۶۴ همت می‌باشد.

 

برنامه‌ریزی 271همت بستر سرمایه‌گذاری در حوزه توسعه از مسیر فناوری در استان اصفهان 

وی افزود: علاوه‌بر آن در زمینه هوش مصنوعی ۳۶ همت، فناوری‌های گلخانه‌ای ۱۲ همت، ایمپلنت ۳۲ همت، آب ۳۴ همت، سنگ و ساختمان ۳۱ همت، گیاهان دارویی ۲۴ همت، تجهیزات پزشکی ۳۸ همت و در مجموع ۲۷۱ همت بستر سرمایه‌گذاری در حوزه توسعه از مسیر فناوری برنامه‌ریزی شده است.

 

تربیت ۲۰ هزار بازاریاب گردشگری

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با تاکید بر تربیت نیروی انسانی برای تحقق سرمایه‌گذاری در تولید بیان کرد: در راستای تحقق این مهم باید نیروی انسانی فعال و باهوشی را تربیت کرد و آموزش آن را در دستورکار قرار داد که این مسیر در قاب اقتصادی استان دیده شده است؛ تربیت ۲۰ هزار بازاریاب گردشگری به عنوان حلقه اول این صنعت، نیروی فنی و تکنسین، سربازان گروهبان به پایین، مددجویان سازمان زندان‌ها، جذب دانشجویان خارجی و تربیت یک هزار مدیر، از جمله تدابیر اتخاذ شده در این حوزه است.

وی با اشاره به توسعه از مسیر طرح‌های نیمه تمام عنوان کرد: مطابق آمار معاونت اقتصادی استانداری اصفهان، حدود یک هزار و ۶۶۷ طرح نیمه تمام، راکد یا نیمه فعال وجود دارد که ۸۳۰ عدد از آنها، طرح‌های آب‌صفر بوده و مورد توجه قرار گرفته است.

خسروی افزود: در کنار تمام محورهای عنوان شده، از فرمانداران درخواست شد تا پنج پروژه‌ پیشران شهرستان خود را مشخص کنند و با همکاری آنها، بیش از ۱۴۰ طرح پیشران در شهرستان‌ها معرفی شد؛ اگر هر فرمانداری تمرکز خود را بر پنج پروژه پیشران در شهرستان خود قرار دهد، اتفاقات خوبی در این زمینه رخ خواهد داد.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات موردنظر برای تحقق شعار سال، مجوزهای بی‌نام است که از شش شهرستان با هدف تدوین برخی پروژه‌های اکوتوریسم با همکاری منابع طبیعی، آغاز می‌گردد؛ این طرح‌ها دارای مجوز و آماده معرفی به سرمایه‌گذاران است و اتفاقات خوبی را در زمینه گردشگری زیست‌محیطی رقم خواهند زد.

 انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/4LOrX
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: