علمی، پژوهشی و فناوری

مقام ایرانی: در کنترل مرزهای مشترک با افغانستان از هوش مصنوعی استفاده می‌کنیم

امیرالله شمقدری، معاون والی خراسان رضوی، می‌گوید که که طرح انسداد مرزهای مشترک این کشور با افغانستان با بهره‌گیری از فناوری‌های هوش مصنوعی و الکترونیکی اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :شمقدری روز یک‌شنبه، ۴ جوزا، گفته که هدف این طرح به صفر رساندن رفت‌وآمد غیرقانونی است.

وی اضافه کرده که تا کنون ۶۵ کیلومتر از دیوار مرزی با افغانستان در منطقه شرق کشور احداث شده و عملیات زیرسازی برای اجرای ۱۰۰ کیلومتر دیگر نیز به پایان رسیده است.

شمقدری تاکید کرده است که این دیوار مرزی با استفاده از فناوری‌های نوین، امکان رصد دقیق و لحظه‌ای ترددها را فراهم می‌کند.

او افزوده است: «تمام ترددها، اسکان و اشتغال اتباع خارجی در سامانه‌های یکپارچه رصد شده و با اخلالگران امنیتی به‌طور قاطع برخورد خواهد شد.»

پیش از این، محمد باقری، رییس ستاد ارتش ایران، نیز گفته بود که در این پروژه از تجهیزات الکترونیکی و هوشمند استفاده می‌شود.

وی افزوده بود که انسداد مرزی نقش مهمی در تامین امنیت پایدار منطقه، کاهش قاچاق مواد مخدر، کالاهای ممنوعه و تردد غیرقانونی مهاجران افغان به ایران خواهد داشت.

https://stnews.ir/short/4QmD1
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: