همایش‌ها و جشنواره‌ها

مولدسازی دارایی های راکد آموزش پرورش

استاندار مرکزی گفت: منابع حاصل از مولد سازی املاک بلااستفاده آموزش پرورش باید برای توسعه فضاهای آموزشی و تأمین تجهیزات مدارس استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مرکزی؛ مهدی زندیه وکیلی استاندار مرکزی در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به لزوم استفاده بهینه از املاک مازاد و ظرفیت‌ های بلااستفاده، اظهار داشت: با برنامه‌ ریزی مناسب و همکاری مدیران، باید بتوانیم از منابع موجود به بهترین شکل ممکن برای ارتقاء کیفیت آموزشی بهره ببریم. 
وی گفت: انتظار می‌ رود از محل فروش املاک مازاد آموزش و پرورش برای ساخت و ساز در شهرستان‌ ها استفاده شود همچنین می‌ توان برای خرید تجهیزات مورد نیاز مدارس هم اقدام کرد.
استاندار مرکزی افزود: برخی روستاهای خالی از سکنه این استان دارای مدرسه هستند بنابراین آموزش و پرورش می‌ تواند با تغییر کاربری دادن برای آموزش پرورش امکان درآمدزایی را فراهم کند.
زندیه وکیلی ادامه داد: باید با این مسأله فعالانه برخورد شود و با تشکیل کمیته دائمی در حوزه درآمدزایی املاک، شخص مدیرکل آموزش و پرورش ورود کند. درآمد حاصل از مولدسازی باید در همان شهرستان و فقط در حوزه آموزش و پرورش هزینه شود، و اولویت اول ما توسعه فضاهای آموزشی همان منطقه است که اگر این روند به درستی انجام شود، بسیاری از مشکلات آموزشی قابل رفع است و اگر تا 6 ماه آینده تغییرات کاربری انجام نشود باید به سمت مولد سازی پیش رفت.
مهدی زندیه وکیلی گفت: در طرح‌ های احداثی همچون مسکن ملی، اگر نیاز به مدرسه وجود داشته باشد، احداث آن باید بدون توجه به محدودیت مساحت صورت گیرد و هدف، تأمین فضای آموزشی استاندارد برای دانش‌ آموزان است.
وی افزود: همه افراد شاید توانایی پرداخت هزینه مدارس غیرانتفاعی را نداشته باشند. بنابراین، در سایت‌ های مسکن ملی یا شهرک‌ های جدید، اولویت باید با ایجاد مدارس ابتدایی دولتی باشد، به‌ ویژه مدارس دخترانه، تا دانش‌آموزان بتوانند بدون نیاز به وسیله نقلیه عمومی به مدرسه دسترسی داشته باشند.
استاندار مرکزی گفت: آموزش و پرورش با مولد سازی می‌ تواند زیرساخت‌های خود را نوسازی کند. در مواردی که زمین آموزشی بلااستفاده وجود دارد، آموزش و پرورش می‌ تواند با توافق بخشی از زمین را حفظ کند و مابقی را در قالب مولدسازی وارد چرخه تأمین مالی کند و این روند می‌تواند منابع ارزشمندی برای توسعه آموزشی فراهم آورد.
وی بیان کرد: برنامه توسعه کاربری مدارس و نصب پنل خورشیدی باید اجرایی شود همچنین در جلسه آینده انتظار دارم آمار دقیقی از تعداد مدارسی که پنل خورشیدی نصب کرده‌اند، ارائه شود و طبق محاسبات انجام شده، با نصب پنل‌های 15 کیلوواتی، درآمد ماهانه قابل توجهی برای مدارس ایجاد خواهد شد. 
زندیه وکیلی افزود: برنامه‌ای که ابلاغ شده، باید در تمام شهرستان‌ها با همکاری فرمانداران اجرا شود و در بخش مدارس نیز باید موضوع نصب پنل‌ های خورشیدی برای تأمین درآمد پیگیری شود که این طرح تکمیل شده و باید به مرحله اجرا برسد .

خبرنگار: فاطمه زهرا سلیمی

 

مولدسازی دارایی های راکد آموزش پرورش
https://stnews.ir/short/Vdrr1
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: