پزشکی و سلامت

رئیس مرکز تحقیقات تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد:

درمان بیماری هموفیلی در کشور از طریق ژن درمانی

رئیس مرکز تحقیقات تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران،گفت: نتایج قابل قبولی برای درمان بیماری هموفیلی در کشور از طریق ژن درمانی دریافت شده و به نظر می‌رسد به زودی این روش درمانی عملیاتی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :  بر اساس اطلاعات منتشر شده بیش از 320 بیمار مبتلا به هموفیلی در استان مازندران شناسایی شده است.

در ارتباط با بیماری هموفیلی و اقدامات درمانی که طی سال‌های اخیر در این زمینه انجام شده حسین کرمی رئیس مرکز تحقیقات تالاسمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تشخیص ابتلا به بیماری هموفیلی در بین خانم‌ها سریعتر انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: به دلیل موضوع قاعدگی در بین خانم‌ها امکان تشخیص این بیماری سریعتر وجود دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران به اقدامات انجام شده برای درمان قطعی بیماری هموفیلی در جهان اشاره کرد و گفت: تحقیقات اولیه برای درمان هموفیلی به نتایج قابل قبولی رسیده است.

وی اضافه کرد:  ژن درمانی یکی از روش‌های نوین و امیدوار کننده برای درمان بیماری هموفیلی است.

کرمی ادامه داد: این روش با اصلاح ژن‌های معیوب که مسئول تولید فاکتورهای انعقادی هستند، به بیماران کمک می‌کند تا سطح فاکتورهای انعقادی خونشان به حالت طبیعی بازگردد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطر نشان کرد: در این فرآیند، ژن‌های سالم به سلول‌های کبدی منتقل می‌شوند تا تولید فاکتورهای انعقادی ۸ و ۹ به صورت طبیعی در بدن انجام شود.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری،هموفیلی یک بیماری ژنتیکی است که بر توانایی خون در لخته شدن تاثیر گذاشته و این بیماری به دلیل نقص در یکی از پروتین‌های لخته کننده خون به نام فاکتورهای انعقادی به وجود می‌آورد.

در حال حاضر بیش از 14 هزار نفر در کشور مبتلا به هموفیلی هستند.

https://stnews.ir/short/VpMxg
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: