مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
نشست تخصصی بررسی راهکارهای شناسایی استعدادهای دانشجویی و هدایت ایدهها به سمت تولید کار و ثروت در دانشگاه پیام نور کازرون برگزار شد.
به گزارش علم و فناوری از کازرون، پس از امضای تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی بین مرکز رشد خلاقیت و فناوری سپاه با دانشگاه پیام نور کازرون، نشست تخصصی با موضوع «شناسایی استعدادهای دانشجویی و هدایت ایدهها به سوی تولید فرصتهای شغلی و خلق ثروت» با حضور مدیر مرکز رشد و خلاقیت سپاه، دکتر رضا صادقی لیمنجوب، و معاون علمی پژوهشی سپاه ناحیه، سرهنگ موجی در دانشگاه پیامنور مرکز کازرون برگزار شد.
این نشست با حضور رئیس دانشگاه، دکتر طاهری، دبیران کانونهای علمی و فرهنگی، و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه همراه بود و با هدف همافزایی ظرفیتهای موجود در راستای شکوفایی ایدههای نوآورانه دانشجویان صورت گرفت.
در آغاز این نشست، دکتر طاهری رئیس دانشگاه پیامنور کازرون، ضمن خیرمقدم به مهمانان ویژه و تشکر از حضور فعال دبیران کانونها، بر اهمیت تقویت بسترهای حمایتی از نوآوریهای دانشجویی تأکید کرد.
وی افزود: دانشگاهها دیگر تنها محل انتقال دانش نیستند، بلکه باید نقش کلیدی در کارآفرینی و هدایت ایدههای خلاقانه ایفا کنند. ما در دانشگاه پیامنور کازرون تلاش داریم تا با همکاری نهادهایی چون سپاه و مراکز رشد، مسیر پویایی برای دانشجویان فراهم کنیم.
سپس دکتر صادقی لیمنجوب به تشریح ظرفیتها و برنامههای مرکز رشد و خلاقیت سپاه پرداخت. وی ضمن اشاره به مدلهای موفق تجاریسازی ایدهها در کشور گفت: شناسایی زودهنگام استعدادهای برتر و هدایت نظاممند آنها به سمت توسعه کسبوکارهای دانشبنیان، راهکاری مؤثر در حل معضل بیکاری فارغالتحصیلان است. مراکز رشد میتوانند با ارائه زیرساخت، مشاوره، حمایت مالی و اتصال به بازار، نقشی محوری در این مسیر ایفا کنند.
در ادامه، سرهنگ موجی، معاون علمی پژوهشی سپاه ناحیه کازرون نیز با اشاره به مأموریتهای علمی و فناورانه نهادهای نظامی در حوزه پیشرفت کشور، اظهار داشت: امروزه تعامل بین مجموعههای نظامی با مراکز علمی و دانشگاهی وارد مرحلهای نوین شده است. ما معتقدیم که با فعالسازی ظرفیتهای موجود در دانشگاهها، میتوان در کنار تقویت قدرت علمی کشور، مسیری برای تولید ثروت ملی ایجاد کرد.
وی همچنین از آمادگی سپاه برای راهاندازی شتابدهندههای تخصصی در حوزههای مورد نیاز منطقه خبر داد و افزود: برنامهریزی ما بر این است که دانشجویان خلاق با راهبری صحیح و علمی، ایدههای خود را به مرحله تولید و بهرهبرداری برسانند.
در بخش دوم نشست، دبیران کانونهای علمی و فرهنگی به بیان دیدگاهها، دغدغهها و پیشنهادات خود درباره موانع موجود در مسیر ایدهپردازی و کارآفرینی پرداختند.
مسائلی چون نبود فضای کارگاهی مناسب، کمبود منابع مالی، نبود مشاور تخصصی، عدم ارتباط با بازار کار، و نیاز به آموزشهای کاربردی از جمله چالشهایی بود که توسط دانشجویان مطرح شد.
در پاسخ به این دغدغهها، دکتر صادقی و سرهنگ موجی پیشنهاد ایجاد «بانک ایدههای خلاق دانشجویی»، برگزاری رویدادهای کارآفرینی مشترک، تشکیل کمیته پیگیری طرحهای برتر و نیز تأسیس مرکز مشاوره تخصصی با همکاری سپاه و دانشگاه را ارائه کردند.
در پایان، دکتر طاهری اعلام کرد که دانشگاه پیامنور کازرون آمادگی دارد با همراهی سپاه و دیگر نهادهای علمی و پژوهشی، بستر لازم برای حمایت از ایدههای برتر دانشجویان را فراهم آورد.
وی از آغاز مراحل مطالعاتی راهاندازی مرکز رشد دانشگاه و برگزاری سلسلهنشستهای تخصصی در حوزه نوآوری و اشتغال خبر داد.
این نشست تخصصی که با استقبال قابل توجه دانشجویان و اعضای علمی همراه بود، گامی مؤثر در راستای گسترش تعاملات بین دانشگاه و نهادهای حامی نوآوری و گشودن افقهای تازهای برای کارآفرینی دانشبنیان در منطقه محسوب میشود.
انتهای پیام/
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00