علمی، پژوهشی و فناوری

درچهارمحال و بختیاری :

نشست خبری مسئول بسیج علمی استان در چارچوب رویداد ملی «مدار امید» برگزار شد

در ادامه برگزاری رویداد ملی «مدار امید» با شعار «ریشه‌ای‌ترین جهاد، امیدآفرینی است»، نشست خبری مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان چهارمحال و بختیاری با هدف تشریح برنامه‌ها و طرح‌های نهضت جدید علمی بسیج در شهرکرد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : در ادامه سلسله برنامه‌های رویداد ملی «مدار امید» که با شعار محوری «ریشه‌ای‌ترین جهاد، امیدآفرینی است» در سراسر کشور برگزار می‌شود، نشست خبری محمدجواد تجویدی، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان چهارمحال و بختیاری، صبح امروز در شهرکرد برگزار شد.

تجویدی در این نشست با اشاره به پیشینه تأسیس بسیج علمی اظهار داشت: حمایت از مبتکران و نوآوران مردمی از سال ۱۳۸۲ توسط بسیج آغاز شد و به دنبال ضرورت ایجاد ساختاری منسجم برای هدایت و شبکه‌سازی در این حوزه، سازمان بسیج علمی در سال ۱۳۸۷ تأسیس شد. این سازمان تاکنون نقش محوری در هدایت، نظارت و پشتیبانی از اقشار مختلف مردم برای فعالیت‌های علمی و تعمیق فرهنگ علمی در میان اقشار بسیجی ایفا کرده است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مهرماه سال ۱۴۰۳ مبنی بر لزوم آغاز نهضت علمی و خیزش جدید در جبهه علم و فناوری، افزود: سازمان بسیج علمی با در نظر گرفتن این راهبرد کلان، اقدام به طراحی و اجرای طرحی جامع با عنوان «نهضت و خیزش جدید علمی» کرده است که شامل ۱۸ طرح کلان در سه محور اصلی است:

۱. شبکه‌سازی، گفتمان‌سازی، جریان‌سازی و امیدآفرینی (۷ طرح):

ساماندهی نهادهای مردمی

تأسیس خانه نخبگان بسیج

جشنواره جهادگران علم و فناوری

جشنواره سرآمدان فناوری و صنعت

جشنواره شهید چمران

تأسیس خبرگزاری علم و فناوری

تدوین نصاب مسائل و درخت‌واره دانش

۲. تقویت بنیه علمی و تربیت کادر تراز انقلاب اسلامی (۲ طرح):

توانمندسازی علمی و مهارتی بسیجیان

اجرای طرح شهید احمدی‌روشن در راستای نخبه‌پروری و تربیت دانش‌پژوهان انقلابی

۳. تولید دانش و فناوری‌های نوین، تمدن‌ساز و اقتدارآفرین (۹ طرح):

طرح شهید چمران

طرح شهید شهریاری

طرح جهاد علمی

طرح تدوین محتواهای علمی بومی

طرح برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی

طرح باقرالعلوم

طرح امام صادق(ع)

طرح جامع «تا ثریا»

طرح پروژه‌های جایگزین خدمت

مسئول بسیج علمی استان در ادامه با تأکید بر اینکه این ۱۸ طرح، افقی نوین برای شتاب علمی کشور ترسیم می‌کنند، گفت: بسیج علمی خود را موظف می‌داند با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی، نخبگانی و جهادی، زمینه‌ساز شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی و پیشرفت علمی متکی بر ارزش‌های انقلاب باشد.

این نشست در پایان با پرسش و پاسخ خبرنگاران پیرامون نحوه مشارکت نخبگان، حمایت‌های علمی و نحوه اجرای طرح‌های اعلام‌شده ادامه یافت.

انتهای پیام/

خبرنگار: زینب صالحی

https://stnews.ir/short/VpM22
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: