مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
ناظر جانشین آموزش سلامت شبکه بهداشت شهرستان اوز در این خصوص گفت: تغذیه مناسب برای دانش آموزان یکی از اصلیترین مباحث است که بطور مستقیم بر سلامت دانش آموزان تاثیر گذار است.
افسانه بیمون نژاد ناظر جانشین آموزش سلامت شبکه بهداشت شهرستان اوز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری با اشاره به اینکه چه چالش هایی در زمینه تاثیر متقابل تغذیه، سلامت جسمی و عملکرد تحصیلی دانشآموزان وجود دارد میگوید: تغذیه نامناسب میتواند مشکلات زیادی برای دانشآموزان ایجاد کند. مصرف شیرینیهای نامناسب مثل کیک های صنعتی و حتی شیرکاکائو اماده میتواند تاثیر منفی روی یادگیری دانشآموزان داشته باشد.
وی ادامه داد: همچنین تنقلاتی مانند چیپس، پفک، نوشابه و حتی نوشیدنی های انرژی زا همچنین مصرف فست فود ها میتوانند برای دانش آموزان با عوارض همراه باشد،
او در خصوص اینکه تغذیه نامناسب چه مشکلاتی را برای دانشآموزان ایجاد میکند، تصریح کرد: تغذیه نامناسب میتواند تاثیرات منفی روی رشد و یادگیری دانشآموزان داشته باشد. همچنین می تواند در کوتاه مدت به چاقی و در بلند مدت به عوارضی مانند چربی خون، قند خون، فشار خون منجر شود.
این مقام مسئول به این نکته اشاره کرد و گفت: بهتر است که در تغذیه دانشآموزان از مواد غذایی سالم و مفید استفاده شود.
افسانه بیمون نژاد ناظر جانشین آموزش سلامت شبکه بهداشت شهرستان اوز با اشاره به اهمیت
سبد تغذیه دانش آموزان نیز اشاره کرد و افزود: سبد تغذیه دانش آموزان باید شامل چه، مصرف مواد غذایی مقوی مثل آش، نخود و سبزیجات و میوهجات، همچنین ساندویچ های مقوی و سالم خانگی مانند ساندویچ تخم مرغ، نان و پنیر و گردو.
وی در همین راستا ادامه داد: همچنین خرما، انجیر، بادام درختی، نخودچی کشمش، مویز نیز میتواند به بهبود کیفیت سلامت دانش آموزان کمک کند.
او در خصوص اینکه آموزش خانواده ها میتواند در بهبود وضعیت تغذیه دانشآموزان موثر باشد نیز این چنین می گوید: آموزش خانوادهها بسیار تاثیرگذار است، در فضای مجازی آموزشهایی برای اولیا و مربیان وجود دارد که کارشناسان تغذیه نیز به دانشآموزان و اولیای آنها و معلمان آموزش میدهند تا آگاهی بیشتری درباره تغذیه سالم پیدا کنند.
خبرنگار/ حسین افشار
1403/03/22 12:22
1403/03/21 17:29
1403/03/21 14:06
1403/03/21 14:03
1403/03/21 13:04
1403/03/21 13:02
1403/03/21 12:48