پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و نوآوری ,علمی، پژوهشی و فناوری

پارک علم و فناوری خراسان؛

گنجی پنهان برای رشد چندین‌برابری شرکت‌ها

محرابیان مشاور مدیرکل بانک مرکزی با بیان اینکه از هدف‌گذاری‌های بلندمدت در پارک علم وفناوری خراسان استقبال می کنیم، گفت: بازار داخلی ضمن استفاده از فرصت‌های صادراتی و گردشگری می‌تواند مسیر رشد شرکت‌های فناور را هموار کند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری  از خراسان رضوی«مهران محرمیان»، مشاور مدیرکل بانک مرکزی، در بازدید از پارک علم و فناوری خراسان رضوی،به بررسی ظرفیت‌های فناورانه و اقتصادی این مجموعه پرداخت و بر امکان رشد چندین‌برابری آن تأکید کرد.

وجود سرمایه بالای نیروی انسانی در شرق کشور

وی با اشاره به پتانسیل بالای سرمایه‌های انسانی در استان خراسان رضوی و موقعیت ویژه این منطقه در شرق کشورگفت: بخشی از این ظرفیت‌ها در حال حاضر وارد بازار شده‌اند، اما با توجه به شرایط موجود، امکان توسعه تا صدها برابر وجود دارد.

محرابیان افزود: این منطقه نه‌تنها از بازارهای داخلی، بلکه از فرصت‌های صادراتی و گردشگری نیز بهره‌مند است و می‌تواند مسیر رشد شرکت‌های فناور را هموار کند.

بانک مرکزی از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت می کند

وی با اشاره به نقش بانک مرکزی در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد: با وجود سیاست‌های انقباضی برای کنترل تورم، تلاش شده است تا حوزه‌های فناورانه همچنان مورد حمایت قرار گیرند.

به گفته مشاور مدیرکل بانک مرکزی میزان رشد تسهیلات اختصاص‌ یافته به شرکت‌ها نشان‌دهنده اهمیت این موضوع است و امیدواریم این روند تقویت شود.

وی با اشاره به جلسات قبلی خود با مدیران پارک خراسان رضوی،یادآورشد: از هدف‌گذاری‌های بلندمدت این مجموعه استقبال می کنیم.

محرابیان بر لزوم فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم برای حمایت از شرکت‌های فعال در این حوزه تأکید کرد.

خبرنگار: آمنه کارکن

انتهای پیام/

 

https://stnews.ir/short/4zEd8
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: