مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
دبیر علمی همایش ملی صنایع شیمیایی و HSE از ارسال ۴۶ مقاله به این همایش خبر داد و گفت: از این تعداد ۳۵ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
دکتر عبدالحمید انصاری معاون علمي دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری اظهار کرد: دانشگاه ها امروز وظايف متفاوتي دارند و اقدامات ما در دانشگاه براساس سند تحول و تعالي دانشگاه آزاد اسلامي می باشد كه دانشگاه ميبايست به سمت يك دانشگاه پاسخگو و مرجعيت علمي تغيير پيدا كند.
وی ادامه داد: تحولات دانشگاهی جهان پیشرو به سه و چهار نسل دستهبندی میشود. گفتمان نسل چهارم که در حال ظهور است نسل آفرینش منطقهای و محلی دانش است که مأموریت آن معطوف به توانمند کردن منطقه، نوآوری و آفرینش دانش جدید متناسب با مسائل منطقه است و دانشگاه نسل چهار که گاهی «دانشگاه بومشناختی» یا «دانشگاهی برای دیگران» نامیده میشود دارای ارتباط برونگرا و عمیق با صنایع و جوامع اطراف آن است و متعهد به تامین نیازهای دانشجویان خود می باشد.
انصاری اظهار داشت: دانشگاه نسل چهارم صرفاً مانند یک بنگاه اقتصادی به صورت منفعلانه به دنبال پاسخگویی به نیاز بازار نیست، بلکه سعی دارد تا به شکلی فعال با محیط اطرافش ارتباط داشته، آن را شکل دهد و در نهایت نیز یک جامعه بهتر بسازد.
به گفته این مقام مسئول: دانشگاه نسل چهارم دانشگاهی است که در جستجوی دستیابی به هدفهای آموزشی، پژوهشی و کارآفرینانه با عنایت به مسئولیت اجتماعی و منطقهای است. این تعریف جدید با اهداف توسعه پایدار و همچنین رابطه صنعت و دانشگاه همراستا است.
در این همایش دكتر قاسم راهپيما دبير علمي همايش در خصوص روند برگزاری همایش ملی صنایع شیمیایی و HSE اظهار داشت: تعداد 46 مقاله به دبیرخانه همایش رسید که پس از بررسی دقیق و داوری تمام مقالات، تعداد 35 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
از این تعداد 5 مقاله بصورت سخنرانی و بقیه بصورت پوستر ارائه شد. وی گفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد با توجه به قرارگرفتن در مجاورت قطب های صنعتی کشور و دارابودن هیات علمی توانمند در رشته های فنی مهندسی، در راستای عمل به رسالت و نقش خود در گسترش زمینه های آموزشی و پژوهشی و ارتباط موثر با صنایع و در جهت رفع نیازمندیها و کمک به توسعه صنایع، اقدام به برگزاری همایش ملی صنایع شیمیایی و HSE نمود.
دبیر علمی همایش و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی لامرد گفت: این همایش با محورهای نظام های مدیریت، سلامت، ایمنی و محیط زیست، مدریت بحران و برنامه های واکنش در شرایط اضطراری، شناسایی، ارزیابی و کنترل آلاینده های محیط زیست، شناسایی، ارزیابی و مدیریت ریسک و مخاطرات، مدیریت و بازیافت پسماندها و فاضلاب ها، شناسایی، ارزیابی و کنترل عوامل زیان آور محیط کار، ارزیابی سلامت شغلی و بیماری های ناشی از کار، ارگونومی و مهندسی عوامل انسانی، اصلاح ساختار فرایندی با هدف کاهش اثرات زیست محیطی، توسعه روشهای بهره وری ایمن و پایدار، اصلاح فرایندهای شیمیایی با هدف کاهش انتشار گازهای آلاینده، اقدام به دریافت و داوری مقالات علمی نمود.
مهندس اكبر كريمي نيك رييس HSE شركت توسعه پالايشگاهي پيشگامان سيراف و رييس انجمن آتشنشانان كشوربه عنوان سخنران علمي همايش بود كه راجع به فرهنگ ايمني به ايراد سخنراني پرداخت و در پایان همایش از پژوهشگران برتر تقدير به عمل آمد.
خبرنگار/ محمود صابری زاده
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00