مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
استاندار مرکزی، از واحد تولید و پرورش شترمرغ در روستای نادرآباد شهرستان آشتیان بازدید کرد و بر رفع مشکلات زیرساختی این واحد تولیدی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از استان مرکزی؛ پرورش شترمرغ از فعالیت های اقتصادی سودآور و مفید در استان مركزی است كه اشتغالزایی و گردش مالی مناسبی دارد و برای پیشرفت این بخش نیاز است كه واحدهای فرآوری و صنایع وابسته به آن در زنجیره تولید تكمیل شود.
مهدی زندیه وکیلی، استاندار مرکزی به همراه معاونین اقتصادی ازواحد تولید و پرورش شترمرغ با ظرفیت ۱۵۰۰ قطعه آقای محمد خداوردی درروستای نادرآباد بازدید کرد.
وی مسائل و مشکلات زیرساختی این واحد تولیدی که شامل کمبود آب، پروانه بهره برداری و اجرای شبکه گازرسانی است را مورد بررسی و پیگیری قرار داد.
وی گفت: اهمیت این واحد در تامین امنیت غذایی کشوردر حوزه فرآورده های گوشتی بسیار اهمیت دارد. مهدی زندیه وکیلی همپنین دستورات لازم را برای رفع موانع تولید و تسهیل فعالیت آن صادر کرد.
این واحد تولیدی با ظرفیت ۱۵۰۰ قطعه شترمرغ، به عنوان یکی از واحدهای نمونه و شاخص در کشور شناخته میشود و سالانه ۲۵۰ قطعه مولد، ۲۰۰۰ قطعه جوجه و ۴۰۰۰ قطعه پرواری شترمرغ تولید می کند. این واحد در زمینی به مساحت ۵ هکتار و با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان احداث شده و زمینه اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ۴۰ نفر را فراهم کرده است.
واحد تولید و پرورش شترمرغ محمد خداوردی نقش مهمی در تولید فرآورده های گوشتی و ایجاد اشتغال در منطقه دارد و رفع مشکلات آن می تواند به توسعه این صنعت در استان مرکزی کمک کند.
پرورش شترمرغ به دلیل سازگاری با محیط زیست و آب و هوای متفاوت (از ۳۰ درجه سانتیگراد زیر صفر تا پنجاه درجه سانتیگراد بالای صفر) در استان مركزی ایده آل و كم هزینه است و تنها با حصاركشی بر روی زمینهای خاكی و ایجاد سایه بان می توان این مهم را عملی كرد اما، آنچه در این صنعت اهمیت دارد سرمایه گذاری بر فعالیت های جانبی و فرآوری محصولات است.
پرورش شترمرغ به دلیل رشد سریع و تولید مثل بالا مقرون به صرفه است و بهره مندی از گوشت قرمز كم چرب و كم كلسترول با طبیعتی گرم و دارای آهن، پوست نرم، لطیف و با مقاومت برای تولید چرم با كیفیت و روغن سرشار از امگا 3، 6 و 9 تنها بخشی از مزایای پرورش این گونه از طیور است.
گوشت شترمرغ به دلیل استفاده نشدن از آنتی بیوتیك و دارا بودن كمترین چربی و املاح بالا نسبت به سایر گوشت های قرمز اهمیت خود را در حفظ سلامت جامعه نمایان می سازد.
خبرنگار: فاطمه زهرا سلیمی
1403/03/22 12:05
1403/03/22 11:56
1403/03/22 11:46
1403/03/22 11:37
1403/03/22 11:34
1403/03/22 10:14
1403/03/22 09:34
1403/03/22 09:32
1403/03/22 08:53