دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ,علمی، پژوهشی و فناوری

رئیس دانشگاه صنعتی شریف

پژوهش، فعالیت خلاقانه و موتور محرک پیشرفت در هر کشوری است

رئیس دانشگاه صنعتی شریف در مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه گفت: پژوهش، فعالیت خلاقانه و موتور محرک پیشرفت در هر کشوری است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه صنعتی شریف که روز دوشنبه3 دی‌ماه 1403، با حضور دکتر موسوی رئیس دانشگاه و برخی از مسئولین دانشگاه صنعتی شریف، به‌ مناسبت هفته پژوهش در محل سالن استاد ربیعی برگزار شد، از پژوهشگران، فناوران، طرح‌ها و مراکز پژوهشی برگزیده دانشگاه تجلیل شد.

 

در ابتدای مراسم دکتر سیدعباس موسوی رییس دانشگاه صنعتی شریف ضمن تبریک هفته پژوهش گفت: در دنیای امروز با بحران‌های مختلفی همچون محیط زیست، سلامت، آب و غیره مواجه هستیم و پژوهش در حل این بحران‌ها می‌تواند کمک کند.

 

 وی تاکید کرد: یکی از نکاتی که دانشگاه‌ها باید به آن توجه کنند، همکاری و شبکه‌سازی بین‌المللی است. استادان و محققان در بخش پژوهش باید تمرکز بیشتری در این امر داشته باشند.

 

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: ترویج فرهنگ کارآفرینی و توجه به مفهوم دانشگاه کارآفرین باید مورد توجه پارک‌های علم و فناوری باشد و دانشگاه در این مسیر باید تسهیل‌گری کند.

 

در ادامه برنامه دکترحسن حدادپور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت: دانشگاه شریف امانتی است که به دست ما رسیده است. تمدن‌ها اکنون حول دانشگاه‌ها شکل می گیرد و وجود شرکت‌های مختلف دانش‌بنیان حول دانشگاه شریف نشان از موفقیت این دانشگاه دارد.

 

وی افزود: زیست‌بوم دانش‌بنیان شریف به‌خوبی کار خود را انجام می دهد و در سه سال گذشته به دنبال جریان‌سازی جدید بودیم و اگر هم نقصی وجود داشت تلاش کردیم آ‌نها را برطرف کنیم.

 

در ادامه برنامه دکترمحمدرضا هرمزی نژاد مدیر امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه و نحوه انتخاب برگزیدگان گفت: با وجود فشارها و تحریم‌ها همکاران به خوبی در حوزه پژوهش فعالیت می‌کنند.

 

مدیر امور پژوهشی گفت: برگزیدگان ما در دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها هر پنج سال یک بار انتخاب می‌شوند تا فرصتی برای تقدیر از پژوهشگران در دانشکده‌های مختلف مهیا باشد.

 

در این مراسم از دکتر محمود فتوحی فیروزآباد، دکتر عبدالرضا سیم‌چی، دکتر سیدابوالحسن واعظی، دکتر امید اخوان، دکتر مجتبی باقرزاده، دکتر بهزاد عطایی‌آشتیانی، دکتر سید شهاب‌الدین ‌آیت‌الهی، دکتر محمدبهشاد شفیعی، دکتر سیدتقی اخوان‌نیاکی، دکتر معین معینی‌اقطاعی، دکتر سعید شاهرخیان، دکتر حسین مختاری، دکتر امیر صفدریان، دکتر محمدعلی مداح‌علی و زنده یاد دکتر علیمحمد رنجبر، به‌عنوان پژوهشگران پراستناد (یک درصد برتر) سال 1403 تقدیر شد.در ادامه از دکتر سیدرضا ربعیی و دکتر حسین اسدی به‌عنوان فناوران برتر سال 1403 تقدیر شد و از دکتر محمدرضا هرمزی‌نژاد، دکتر امید اخوان، دکتر محمد‌مهدی نجف‌پور، دکتر عبدالرضا سیم‌چی، دکتر علی اسفندیار، دکتر سعید شاهرخیان به‌عنوان سرآمدان علمی معرفی و تقدیر به‌عمل آمد.

 

سپس از دکتر معین معینی‌اقطاعی، دکتر شهریار کابلی به عنوان برگزیده برتر کشوری معرفی و تقدیر شد. در بخش دیگری از برنامه نیز دکتر محمدحسن راونجی و دکتر محمدعلی بیجارچی به عنوان پژوهشگران جوان برگزیده دانشگاه، معرفی شدند.

 

گقتنی است در این مراسم؛ پژوهشگران و فناوران برگزیده، سرآمدان علمی، مراکز رشد و آزمایشگاه‌های برگزیده پژوهشی، فعالین برگزیده در حوزه بین‌الملل، پژوهشگران برگزیده حوزه ارتباط با صنعت، برگزیدگان در حوزه چاپ و نشر کتاب، برگزیدگان پارک علم و فناوری در حوزه‌های مختلف و شرکای استراتژیک برگزیده دانشگاه همچنین دانشکده‌های شایسته تقدیر در حوزه روابط بین‌الملل نیز معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

این مراسم با رونمایی از استند سفارش کتاب به صورت چاپ مبتنی بر تقاضاPOD (که توسط آن کلیه کتاب‌های دانشگاه صنعتی شریف قابل سفارش است) به کار خود پایان داد.

https://stnews.ir/short/Njk5d
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: