مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
همزمان با گردهمایی بزرگ نخبگان استان یزد از ۱۵ نفر از رتبههای زیر ۱۰۰ کنکور سراسری و ۱۳ نفر از برگزیدگان المپیادهای مختلف تجلیل شد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :همزمان با گردهمایی بزرگ نخبگان استان یزد از ۱۵ نفر از رتبههای زیر ۱۰۰ کنکور سراسری و ۱۳ نفر از برگزیدگان المپیادهای مختلف تجلیل شد.
آیت الله محمدرضا ناصری نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه یزد در این مراسم بیان کرد: در گذشته، کشور ما و سایر کشورهای اسلامی دارای بزرگان متعددی در عرصه علم و فرهنگ بودند، اما در بیش از ۱۵۰ سال اخیر، کشورهای غربی با انحصار علم و دانش و محرومسازی ملتها، مانع از پیشرفت کشورهای اسلامی شدهاند.
آیتالله ناصری افزود: در نظام آموزشی کنونی ما تفکر جایگاه اندکی دارد و سبک درسی دانشآموزان و دانشجویان بر پایه حفظکردن و نمرهگرفتن است، این مسئله باعث شده که پس از ۱۲ سال تحصیل، دانشآموزان حتی ۱۲ ساعت تفکر عمیق نداشته باشند، در چنین شرایطی، نوآوری و خلاقیت نیز شکل نمیگیرد و بسیاری از فارغالتحصیلان بیکار هستند.
وی بر بازنگری جدی در برنامه ریزی درسی مدارس و دانشگاه ها تاکید و افزود: یکی از مشکلات اساسی امروز این است که دانشآموزان هویت مشخصی ندارند و زمانی که هویت انسان مجهول باشد، غرب به او هویت جعلی میدهد و او را به مسیر دیگری هدایت میکند در حالی که هویت و فطرت انسان خدایی است و باید بر اساس این فطرت رشد کند.
آیت الله ناصری یادآور شد: امام راحل در همه امور تفکر و سپس عمل میکرد، این تفکر باید در مدیریت کشور نهادینه شود، مدیران و وزرای جمهوری اسلامی باید متفکر و چارهاندیش باشند و برای حل مشکلات به دیگران وابسته نباشند.
نماینده ولیفقیه در استان یزد با اشاره به همت بلند، توانایی تصمیمگیری قوی و ارائه راهکارهای عملی برای حل مشکلات، خاطرنشان کرد: نخبگان باید متفکران جامعه باشند و تفکر را بر جامعه حاکم کنند، تنها در این صورت است که کشور در مسیر پیشرفت گام برمیدارد.
امام جمعه یزد در ادامه گفت: هدف از علم نباید صرفاً کسب ثروت و مقام باشد، علم زمانی ارزشمند است که در خدمت جامعه و بندگان خدا قرار گیرد، نخبگان باید این نگرش را در جامعه نهادینه کنند و مدارس و دانشگاهها به اتاقهای فکر و اندیشهورزی تبدیل شوند.
نماینده مردم یزد، اشکذر،زارچ و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت: یزد بهطور همزمان هم مهاجر فرست است و هم مهاجرپذیر، که در لیست مهاجران خارج شده از استان، نخبگان و دانشمندان قرار دارند در حالی که مهاجران پذیرششده غالباً افراد غیرعلمی هستند، این روند تأثیر عمیقی بر علم، فناوری و فرهنگ استان گذاشته است.
محمدصالح جوکار در ادامه افزود: توسعه نباید به معنای بلندشدن دود کارخانهها و سرازیرشدن میلیونها تن مواد آلاینده بر سر مردم باشد، ما باید نظام مسائل استان را شناسایی کنیم و برای حل آن راهکارهای عملی ارائه دهیم، نباید با شعارزدگی مسائل جامعه را نادیده بگیریم، بلکه باید بر اساس واقعیتهای موجود برای آینده برنامهریزی کنیم.
جوکار با اشاره به ضرورت برنامهریزی بلندمدت و علمی برای پیشرفت استان، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در مسیر درست حرکت کنیم، باید آیندهپژوهی دقیق انجام دهیم و برنامهریزیها را بر این اساس پایهریزی کنیم، نخبگان استان میتوانند در این مسیر نقشی اساسی ایفا کنند.
انتهای پیام/
1403/03/22 11:24
1403/03/22 09:26
1403/03/21 13:27
1403/03/21 13:25
رییس اتاق بازرگانی سنندج خبر داد:
شکوفایی ایدههای بانوان کردستانی در رویداد کارآفرینی تاک1403/03/21 17:21
1403/03/20 11:21
1403/03/20 11:13
1403/03/20 10:32
با حضور صاحبنظران مدیریت داراییهای فکری بررسی شد
گلوگاههای اجرای ماده ۵ قانون جهش تولید دانشبنیان1403/03/20 10:29
در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار میشود؛
اولین همایش ملی نقش دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی1403/03/20 10:23