پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و نوآوری ,علمی، پژوهشی و فناوری

اختتامیه نوزدهمین جشنواره شیخ‌بهایی با معرفی برگزیدگان

اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی شامگاه پنج شنبه 25 اردیبهشت ماه در تالار عباسی اصفهان برگزار گردید که در بخش‌های اصلی جشنواره ( برگزیدگان نهایی کارگروه‌های فن‌آفرینی و تجاری‌سازی و کارگروه طراحان کسب و کار) و فناوری صنعت ساز؛ بخش جایزه ویژه و بخش خصوصی مجموعا 23 برگزیده معرفی شدند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان: اسامی برگزیدگان نهایی کارگروه‌های فن‌آفرینی و تجاری‌سازی و کارگروه طراحان کسب و کار در نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی اعلام شد.

 

اختتامیه نوزدهمین جشنواره شیخ‌بهایی با معرفی برگزیدگان

بخش طراحان کسب و کار

شرکت نوآوران داده سلامت پیشرو با ایده پلتفرم آنالیز تصاویر پزشکی با استفاده از فناوری هوش مصنوعی رتبه نخست، شرکت نرم‌افزار تنب با ایده ناوگان رباتیک هوشمند و خودران تنب رتبه دوم و شرکت صنعت الکترونیک نیرو اطلس با ایده بومی‌سازی سیستم تسطیح لیزری اراضی کشاورزی به رتبه سوم دست یافتند.

 

بخش فن‌آفرینی و تجاری‌سازی فناوری (نوپا)

 شرکت بهراد ژن فارمد با ایده تولید و تجاری‌سازی ماده موثره داروی نوترکیب گنادوتروبین جفتی انسانی رتبه نخست، شرکت بیان رایان تدبیر با ایده تحقیق، توسعه و تولید سرور بومی رتبه دوم و به صورت مشترک گروه ماشین‌های هوشمند تن سور با ایده ربات تجزیه‌گر مرسولات پستی و شرکت پایدار کشت هوش خاورمیانه با ایده مدیریت هوشمندانه آبیاری با استفاده از هوش مصنوعی، سنجش از دور و مدل‌های گیاهی مبتنی بر پردازش یکپارچه اطلاعات آب، خاک، گیاه، اتمسفر و سیستم آبیاری رتبه سوم را  کسب کردند.

 

بخش فن‌آفرینی و تجاری‌سازی فناوری رشد یافته 

 شرکت دانش‌بنیان نگین بذر دانش با ایده اصلاح و تولید انواع بذر هیبرید صیفی‌جات گلخانه‌ای و فضای باز رتبه نخست، شرکت نوران صنعت مصباح با ایده ساخت سورس لیزری رتبه دوم و شرکت واقعیت ترکیبی ارس با ایده شبیه‌ساز احیا قلبی ریوی، مدیریت صحنه تصادف و ACLS(واقعیت مجازی و افزوده) رتبه سوم را از آن خود کردند.

  برگزیده بخش صنعت‌ساز

شرکت گروه صنعتی دانش‌بنیان شادرام شیمی با ایده تولید و استحصال اسید هیدروفلوریک از خاک فلورین ایران برگزیده بخش صنعت‌ساز نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شد.

اختتامیه نوزدهمین جشنواره شیخ‌بهایی با معرفی برگزیدگان

برگزیدگان جایزه ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات  

شرکت پایدار کشت هوش خاورمیانه با ایده مدیریت هوشمندانه آبیاری با استفاده از هوش مصنوعی، سنجش از دور و مدل‌های گیاهی مبتنی بر پردازش یکپارچه اطلاعات آب، خاک، گیاه، اتمسفر و سیستم آبیاری رتبه نخست را به دست آورد.

شرکت کلان داده پویان نوین با ایده سامانه دوسویه آب و برق رتبه دوم را  کسب کرد.

شرکت فرتاک رایانش ابری شریف با ایده تحلیل، مدیریت و کاهش مصرف انرژی مبتنی بر هوش مصنوعی و پردازش لبه رتبه سوم را از آن خود کرد.

اختتامیه نوزدهمین جشنواره شیخ‌بهایی با معرفی برگزیدگان

برگزیدگان جایزه ویژه عماد

شرکت شتابدهنده استعداد ایرانیان با ایده سامانه شناسایی و شتابدهی استعداد نوجوانان با ادغام مدل‌های نوروساینس، ژنتیک و یادگیری ماشین رتبه نخست را به دست آورد.

شرکت آسادارو پویش با ایده تولید محصولات پیشرفته ترمیم زخم در جایگاه دوم قرار گرفت.

اختتامیه نوزدهمین جشنواره شیخ‌بهایی با معرفی برگزیدگان

برگزیدگان جایزه ویژه پویانمایی 

 (استودیو) فراسوی ابعاد آسمان خیال و (شرکت) شبکه انتشار محتوا بُن به صورت مشترک رتبه نخست را از آن خود کردند.

(شرکت) موسسه فرهنگی هنری صلح و سلام رتبه دوم را به دست آورد.

اختتامیه نوزدهمین جشنواره شیخ‌بهایی با معرفی برگزیدگان

برگزیدگان نوزدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی در بخش جایزه ویژه مدیریت شهری  

 شرکت موج افزار فردا با عنوان ایده سامانه‌ نوین هوشمند چندمنظوره‌ آتش‌نشانی(سامانه‌ هوش در دل آتش) رتبه نخست را به دست آورد. 

شرکت رایانش هوشمند طنین کاوش با ایده سامانه استخراج هوشمند آماره‌های ترافیکی تقاطعات راهنمائی   با استفاده از رادار موج پیوسته رتبه دوم را از آن خود کرد.

شرکت فناوری جانمایی هوشمند خودرو با ایده استفاده از فناوری پیشرفته موتورهای هوای فشرده با آلودگی صفر در خودروهای خدمات شهری رتبه سوم را کسب کرد.

اختتامیه نوزدهمین جشنواره شیخ‌بهایی با معرفی برگزیدگان

برگزیدگان بخش خصوصی جشنواره شیخ بهایی 

در بخش جایزه آریاپلیمر، شرکت نیکل فرآور سورین با ایده بازیافت فلزات ارزشمند از منابع ثانویه/ استخراج و خالص‌سازی فلزات باارزش با هدف بازگردانی به چرخه تولید برگزیده شد.

در بخش جایزه شناسا، شرکت گروه ماشین‌های هوشمند تن سور با ایده ربات تجزیه‌گر مرسولات پستی برگزیده شد. 

 در بخش جایزه پیروز، شرکت دانش‌بنیان رویش‌گستر هورشید با ایده تولید نهال گیاه دارویی کبر (کاپاریس) با اهداف بیابان‌زدایی و کنترل ریزگرد، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال و صادرات و ارزآوری برگزیده شد.

 انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/enyMd
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: