به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :استاد حوزه با اشاره به اینکه ادب یکی از ویژگی های مادر شهیدان حضرت ام البنین سلام الله علیها است اظهار کرد: این بانو اولا در پیشگاه خداوند ادب بندگی را رعایت میکرد و نسبت به مردم فروتن بود؛ ولی بزرگترین نمود ادب او، در برابر حضرت علی (ع) و فاطمه (س) و فرزندان معصوم آنان است. هنگامی که به خانه حضرت علی(ع) قدم نهاد، خود را نه به عنوان جانشین حضرت فاطمه(س) بلکه به عنوان خادم فرزندان فاطمه (علیها السلام) میدانست. با آنان به ادب رفتار میکرد و آنها را گرامی میداشت.
وی ادامه داد: فرزند از اعمال و کارهای مادرخود تاثیر میپذیرد پسر ام البنین حضرت ابلفضل عباس (ع) نیز از این سرچشمه ادب، تربیت آموخت که برادرش امام حسین را همیشه یا سیدی یا ابا عبدالله خطاب میکرد و همواره ادب را در گفتار و رفتار خود نسبت به فرزندان زهرا نگاه میداشت.
حزبئی گفت: عشق و محبت به ولایت با جان او آمیخته بود. او علی(ع) را نه تنها به عنوان همسر، بلکه به عنوان برادر رسول خدا وحجت خدا در میان مردم می دید و همسان به فرزندان معصوم او می نگریست. صفا و صمیمیت در محبت ایشان به مقام ولایت، موج می زد.
ادامه نشست علمی، مراسمی جهت گرامیداشت سالروز وفات حضرت ام البنین (س) با مداحی طلاب صورت گرفت و در پایان طلاب مهمان سفره ی کریمانه ی این بانوی والا مقام شدند.