همایش‌ها و جشنواره‌ها

کمبود کارگرهای ماهر و مدیران میانی متخصص در اصفهان

استاندار اصفهان؛ گفت: استان اصفهان با کمبود کارگرهای ماهر و مدیران میانی متخصص مواجه است، خیلی مصادیق آکادمیک در حوزه‌های نیروی انسانی مطرح شده و در دانشگاه به آن پرداخته می‌شود اما در حوزه اجرا خیلی مصادیق پیچده‌تر می‌شود به همین خاطر خواهش می‌کنم که ورود پیدا کنند دانشگاه و متخصصان حوزه سرمایه انسانی،ضرورت دارد که این تخصص و علم در کنار مجموعه حکمرانی قرار بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری اصفهان؛ مهدی جمالی‌نژاد، در افتتاحیه سومین کنفرانس بین‌المللی کسب‌وکار با رویکرد مدیریت سرمایه‌های انسانی که با حضور دکتر رسول رکنی‌زاده رییس دانشگاه اصفهان، اساتید، دانشجویان و برخی مدیران عاملان اقتصادی کشور و استان امروز در تالار پیامبر اعظم (ص) دانشگاه اصفهان،برگزار شد، گفت: کسب‌وکارهایی در آینده موفق خواهند شد که که امروز بر توسعه سرمایه‌های انسانی خودشان سرمایه‌گذاری بکنند. استراتژی‌های توسعه‌ کسب‌وکار، بدون توجه به توسعه‌ سرمایه انسانی، یقینا طرح‌های بی‌نتیجه‌ای خواهند بود. بزرگ‌ترین دارایی هر کسب‌وکار، هم انسان‌هایی هستند که انگیزه و خلاقیت دارند، نوآورند و فوق‌العاده سخت‌گیر و سخت‌کوش هستند و یقینا در دنیای امروز سرمایه انسانی تنها منبع قابل اتکای  توسعه پایدار کسب و کار است. 

جمالی نژاد تاکید کرد: امروز مدیریت سرمایه انسانی فقط در حوزه‌ منابع انسانی باقی نمانده، بلکه به یک عامل استراتژیک در تصمیم‌گیری‌های راهبردی کسب و کار تبدیل شده است و هر سازمانی که بخواهد در محیط رقابت امروز داوم بیاورد بایستی سرمایه انسانی خودش را نه فقط بعنوان یک مجموعه بلکه بعنوان یک سرمایه استراتژیک بشناسد.

 

استان اصفهان با کمبود کارگرهای متخصص و مدیران میانی متخصص مواجه است

استاندار اصفهانگفت: چالش‌های مدیریت سرمایه انسانی در حال حاضر بسیار بسیار زیاده شده است و در برخی حوزه‌ها به شدت بحران  وجود دارد؛ از جمله در نیروهای فنی؛ کارگرهای متخصص الان فوق العاده در استان اصفهان کم داریم. علاوه براین به شدت با کمبود مدیران میانی متخصص روبرو هستیم. رقابت شدید هم در جذب استعدادهای برتر، استعدادهایی که می‌توانند نوآور و خلاق باشند؛ وجود دارد. از طرفی انتظارات نسل جدید را هم باید ببینیم.

 

جذب نخبگان دانشگاهی در دهه 1380 شهرداری اصفهان یک تجربه موفق بود 

 وی همچنین به تجربه موفق جذب نخبگان دانشگاهی در گذشته دهه 1380 در شهرداری اصفهان اشاره کرد و گفت: در یک بازه زمانی دیگری که تکرار تجربه موفق جذب نخبگان را دنبال کردیم اما به دلیل تغییر نسل دشوارتر شد. نسل جدید خیلی دشوارتر می‌توانست در حوزه‌های مدیریتی با مجموعه‌های مدیریتی عجین شود، از سویی خودش مطالباتی داشت و مسانل مالی برای آنها مهم بود. 

 

 مهمترین بخش در مورد اولویتهای اصفهان نیروی انسانی متخصص است 

وی گفت: در استان اصفهان با توجه به اولویت هایی که مشخص شده نیازمند نیروی متخصص هستیم؛ حداقل دوهزار نیرو  هوش مصنوعی برای تحقق رشد 8 درصد که در قاب اقتصادی استان اصفهان دیده شده، هستیم و حداقل دو همت اعتبار و بودجه را برای هوش مصنوعی گذاشته‌ایم. 

استاندار اصفهان عنوان کرد: در بحث انرژی خورشیدی و نو هم فوق العاده نیازمند نیروی ماهر و متخصص و مجرب هستیم. در حوزه گردشگری هم علیرغم اینکه اصفهان شاید بیش از یک قرن کار کرده ولی باز هم مشکل داریم، در حوزه‌های مختلف بازاریابی گردشگری و بازاریاب متخصص و غیره. 

استاندار درخصوص نیاز استان به مدیران میانی هم گفت: کار در نهادهای حاکمیتی پیچیدگی‌هایی دارد که باید دانشگاه‌ها در آموزش و تربیت نیروی انسانی به آن توجه کنند.

وی خاطرنشان کرد: خیلی مصادیق آکادمیک در حوزه‌های نیروی انسانی مطرح می‌کنند و در دانشگاه به آن پرداخته می‌شود اما در حوزه اجرا خیلی مصادیق آن پیچده‌تر می‌شود که  بابد ورود پیدا کنند دانشگاه و متخصصان حوزه سرمایه انسانی چون ضرورت دارد که این تخصص و علم در کنار مجموعه حکمرانی قرار بگیرد. 

 

 

 

 

کمبود کارگرهای ماهر و مدیران میانی متخصص در اصفهان

 انتهای پیام/

معصومه صادقی

https://stnews.ir/short/VvaJp
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: