دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ,علمی، پژوهشی و فناوری

پایگاه خبری علم و فناوری گزارش می‌دهد:

تولید محصولی در صنعت ساخت و ساز برای نخستین بار در جهان /روایتی از چرخه بی پایان مراجعه و انتظار و عزم یک مخترع در تسهیل فرایند استاندارد سازی

در صنعت ساخت و ساز و برای نخستین بار در جهان محصولی تولید شد که نتیجه سال‌ها تلاش و عزم یک مخترع است که با وجود چالش‌های متعدد و چرخه بی‌پایان مراجعه و انتظار، به تسهیل فرآیند استانداردسازی آن پرداخته است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :رامین طلوع جوینده، فارغ‌التحصیل دکترای عمران-سازه، اهل مشهد، دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد  سمنان است که با تلاش‌های مستمر در زمینه نوآوری و تولید میلگردهای جدید، به عنوان یک مخترع فعال در صنعت ساخت و ساز شناخته می‌شود.

او دارای دو اختراع ثبت شده در زمینه میلگردهای پلیمری-پلاستیکی و هیبریدی است که هر دو محصول به عنوان جایگزین میلگردهای فولادی طراحی شده‌اند.

اختراعاتِ طلوع،  به منظور تقویت خمشی تیرهای بتن آرمه توسعه یافته‌اند و شامل میلگردهای طنابی شکل بافته شده از الیاف پلاستیکی بازیافتی و میلگردهای هیبریدی با ترکیبی از الیاف فولادی و پت هستند.

این مخترع جوان در حال حاضر در حال توسعه دو محصول جدید دیگر به نام‌های میلگردهای کامپوزیتی و میلگردهای اپوکسی است و با هدف تجاری‌سازی این محصولات، شرکت خود را تأسیس  و در حال پیگیری اخذ مجوزهای لازم از ادارات مختلف است.

طلوع جوینده، که با چالش‌های قابل توجهی در زمینه استانداردسازی و کسب مجوزها مواجه است، از پاسکاری بین سازمان‌ها به عنوان یک چرخه بی‌پایان از مراجعه و انتظار یاد می‌کند. 

این جوان مخترع که انتظار دارد، فرآیند استانداردسازی محصولش تسریع و تسهیل و پروسه زمان‌بر و پیچیده اش کوتاه شود، می‌گوید : در پروسه ای که تدوین شده باید بر اساس داده‌های مستند، یک پیش‌نویس استاندارد تهیه شود و این پیش‌نویس باید به پژوهشکده استاندارد در تهران ارجاع داده شود که در این مسیر با مشکلاتی نظیر عدم وجود استانداردهای مشخص، پاسکاری بین سازمان‌ها و عدم همکاری از سوی برخی ادارات مواجه هستم. 

او با اشاره به انتظاری که از پارک علم و فناوری  برای حمایت از محصولش دارد، می‌گوید : پارک علم و فناوری خراسان رضوی این حمایت را در صورت داشتن فروش محصول، امکان‌پذیر عنوان کرد در حالی که به دنبال کسب مجوز هستم. 

طلوع با بیان اینکه به گفته مسئولان، برای انجام آزمایشات، ابتدا باید استانداردی وجود داشته باشد تا بر اساس آن نتایج آزمایشگاهی بررسی شود، یادآور می‌شود : در حال حاضر تصمیم گرفته ام که از طریق دانشگاه فردوسی مشهد و با معرفی اعضای مرتبط، در مرکز رشد به عنوان یک هسته فناور، ثبت‌نام کنم تا بتواند مراحل استانداردسازی و کسب مجوز را تسهیل کنم.

"چالش‌های استانداردسازی و مجوزها" 

این مخترع جوان  مراحل استانداردسازی محصولش را اینگونه تشریح می‌کند :

1. تهیه پیش‌نویس استاندارد(مسئولان استاندارد می‌گویند: او باید بر اساس داده‌های مستند یک پیش‌نویس آماده کند.)  این پیش‌نویس باید به پژوهشکده استاندارد در تهران ارجاع داده شود تا در صورت تایید، بررسی‌ها آغاز شوند. 

2. بررسی استانداردها: (در حال حاضر در حال بررسی تمامی استانداردهای موجود هستم، اما به مشکلاتی در زمینه تطابق با روش‌های اجرایی مختلف مواجه شده ام.) 

3. تأییدیه‌های لازم:( برای کسب مجوز احداث و پروانه بهره‌برداری،  باید به اداره صنعت، معدن و تجارت مراجعه کنم و نیاز به تأییدیه فنی از مرکز تحقیقات راه و مسکن دارد.)

او می‌گوید: با توجه به پژوهش های متعدد و جمع آوری اطلاعات،  محصول فوق تا کنون نمونه ای نداشته و  برای نخستین بار در جهان عرضه می‌شود. 

طلوع در پایان ضمن قدردانی از حمایت و راهنمایی اساتید خود  برای پیشبرد تحقق اهداف طرحش، می‌گوید : در این مسیر مدیون و مرهون  راهنمایی و مشاوره های اساتیدم  دکتر  علی همتی و دکتر علیرضا مرتضایی هستم. 

"دستاوردهای علمی و ثبت اختراعات رامین طلوع جوینده" 

دستاوردهای علمی و ثبت اختراعات رامین طلوع جوينده ، مخترع و فارغ‌التحصیل دکترای عمران-سازه، در مسیر تحقیقاتی وی  دستاوردهای ارزشمندی است.

محصول او پس از تایید استاد راهنمایش در مرحله اول، در قالب یک مقاله کیو وان، آی اس آی در یکی از بهترین ژورنال‌های دنیا در رشته مهندسی عمران با ضریب تأثیر ۷.۴ به چاپ رسید که این موفقیت به عنوان یک نقطه عطف در کارنامه علمی او محسوب می‌شود و نشان‌دهنده کیفیت بالای پژوهش‌های او است.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری استان سمنان، رامین طلوع جوینده، به عنوان یک مخترع و کارآفرین، با عزم و اراده بالا به دنبال شکستن موانع اداری و تحقق اهداف خود در صنعت ساخت و ساز است امید است با کسب مجوزها و حمایت‌های لازم، محصولات نوآورانه‌اش بتواند به بازار عرضه شوند و به بهبود کیفیت و ایمنی در ساخت و ساز کمک کند./انتهای پیام

خبرنگار : محدثه عباسی 

https://stnews.ir/short/NYb7R
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: