مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
مبتکران صنعت رویش یار پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، به عنوان پیشگامان صنعت آبزیپروری ایران، با هدف ایجاد تحول در پرورش میکرو جلبکها، در تلاش هستند تا با فناوریهای نوین و ایدههای خلاقانه، به بازیگران اصلی این صنعت در کشور تبدیل شوند.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری: هومن سعداله، مدیر عامل شرکت مبتکران صنعت رویش یار، دارای تحصیلات کارشناسی در رشته مهندسی مکانیک سیالات از دانشگاه آزاد واحد سمنان و کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار (MBA) از دانشگاه تهران است.
او در سال ۱۴۰۰ با ایده ساخت تجهیزات مرتبط با پرورش و برداشت میکرو جلبکها وارد پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان شد.
سعداله در مورد ایده پرورش میکرو جلبک میگوید: با توجه به علاقمندی و تحقیق در این زمینه، متوجه شدیم که این محصول در سطح جهانی در حال گسترش است و بستر مناسبی برای توسعه این صنعت در کشور وجود دارد.
این مبتکر جوان با اشاره به اینکه یکی از چالشهای اصلی در پرورش صنعتی میکرو جلبکها، تجهیزات خاص و هزینهبر است که برای کشاورزان مقرون به صرفه نیست؛ ادامه میدهد : بعد از مشورت با اساتید خبره این حوزه، با هدف کاهش هزینهها و بهینهسازی فرآیند، بر آن شدیم تا تحقیق و توسعه در این صنعت را در دستور کار قرار دهیم.
کاربردهای میکرو جلبک
مدیرعامل شرکت مبتکران صنعت رویش یار کاربردهای میکرو جلبکها در حوزههای مختلف را اینگونه تشریح میکند : میکرو جلبک یک مکمل غذایی سالم برای انسان، دام، طیور و آبزیان است از مواد موثر در هسته سلولی آن داروهای ضد سرطان تولید میشود این محصول در صنایع تصفیه آب، رنگسازی و داروسازی کاربرد فراوان دارد .
فعالیت های شرکت:
سعداله در خصوص فعالیت این شرکت میگوید : مبتکران صنعت رویش یار در زمینه ساخت تجهیزات مرتبط با پرورش جلبک، تصفیه آب و شیلات فعالیت میکند. همچنین، این شرکت در حال برنامهریزی برای بازاریابی میکرو جلبک" اسپیرولینا" به شرکتهای تولیدی داروسازی و صنایع غذایی است.
او ادامه میدهد : یکی از محصولات این شرکت، اسپاگتی غنی شده با میکرو جلبک اسپیرولینا است که برای کودکان مفید است.
رویکرد به شکستها
محقق و مبتکر جوان شرکت مبتکران صنعت رویش یار به شکستها به عنوان فرصتهایی برای یادگیری نگاه میکند و معتقد است که عدم موفقیت در برخی راهحلها طبیعی است.
او بر این باور است که باید به دنبال جایگزینها بود و از این تجربیات برای بهبود فرآیندها استفاده کرد.
حمایتها و توصیهها
سعداله از خودِ فرد به عنوان نخستین حامی کسب و کارها یاد میکند و معتقد است : جدای از انگیزه های فردی، خانواده و نهادهای حامی مانند دانشگاهها، ارگان های مرتبط و تسهیل گر میتوانند فرایند رسیدن به قله موفقیت را تسهیل کنند.
این مبتکر جوان به صاحبان ایده توصیه میکند: خود را در معرض تجربههای مختلف قرار دهند و با فناوران و پارکهای علم و فناوری در ارتباط باشند تا ایدههای خود را به بلوغ برسانند.
او ارتباط داشتن با فضای صنعتی و اکوسیستم ایده را فرصتی برای رشد و ترقی بیشتر تلقی میکند.
چشمانداز آینده شرکت
مدیر عامل شرکت مبتکران صنعت رویش یار در خصوص چشم انداز این شرکت می گوید: مبتکران صنعت رویش به دنبال توسعه محصولات خود در مقیاس صنعتی و گسترش بازار در سطح کشور است.
اسعداله ادامه می دهد: این شرکت با اتکا به فناوریهای نوین و رویکردهای خلاقانه، در تلاش است تا به عنوان یک بازیگر اصلی در صنعت پرورش میکرو جلبک و بهینهسازی منابع آبی در بخش کشاورزی ، نقش مؤثری ایفا کند.
وی یادآور می شود: اهداف بلندمدت این شرکت نه تنها شامل افزایش تولید و کیفیت محصولات، بلکه همچنین ارتقاء سطح دانش و فناوری در این حوزه است که به نفع کشاورزان و محیط زیست خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری، هومن سعداله با رویکردی مثبت و علمی به چالشهای کارآفرینی مینگرد و بر اهمیت تجربه و یادگیری در مسیر موفقیت تأکید دارد. او معتقد است که محیط صنعتی میتواند به کارآفرینان کمک کند تا با شرایط واقعی صنعت آشنا شوند و در بازار کسب و کار موفقتر عمل کنند.
شرکت مبتکران صنعت رویش، یار با درک نیازهای بازار و چالشهای موجود در صنعت کشاورزی، به دنبال نوآوری و بهبود فرآیندهاست. این تلاشها به عنوان یک الگوی موفق در زمینه استفاده بهینه از منابع و توسعه پایدار در کشاورزی میتواند الگویی برای دیگر شرکتها باشد./انتهای پیام
خبرنگار: محدثه عباسی
با اعلام فراخوان «مسیر» صورت گرفت؛
آغاز پذیرش عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس1403/03/21 18:43
1403/03/21 13:14
در راستای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و توسعه اقتصاد دانشبنیان؛
جلسه گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج و جمعی از شرکتهای دانشبنیان کردستان برگزار شد1403/03/21 10:49
1403/03/21 10:30
1403/03/21 10:21
1403/03/21 10:15
گفتگوی با رییس صندوق نوآوری و شکوفایی؛
«تولیدفراسرزمینی» ۱۵ محصول دانشبنیان/ایجاد۱۰۰۰خط تولید در ۱۲ سال1403/03/21 09:54
1403/03/20 11:35
1403/03/20 10:37