پزشکی و سلامت

برنامه مشترک سازمان ملل متحد؛

هدف اصلی برنامه جهانی مبارزه با ایدز چیست؟

معاون اجرایی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، در نشست تخصصی روز جهانی ایدز، به تأثیر کووید ۱۹ بر شاخص های کنترل اچ آی وی پرداخت.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :  زهره عزیزی رئیس مرکز مشاوره دانشگاه تهران و دبیر منطقه یک مراکز مشاوره دانشگاه‌های کشور در ابتدای این نشست ضمن اشاره به اهمیت موضوع به مشکلات، محدودیت‌ها و موانع موجود در خصوص آگاهی بخشی و اطلاع رسانی پیرامون اچ. آی. وی پرداخت و به تلاش در جهت افزایش دسترسی به خدماتی که پایان دادن به ایدز را تسهیل می‌کند اشاره کرد.

سپس فرداد درودی مدیر کشوری برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز در ایران، ضمن اشاره به برنامه مشترک با کشورها به هدف اصلی این برنامه جهانی که کاهش نابرابری‌ها است پرداخت و تاکید به پیشگیری از همپوشانی برنامه‌ها و سرمایه گذاری در چارچوب این مسئله داشتند.

علی گل محمدی معاون اجرایی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از دیگر سخنرانان این نشست با اشاره به شعار روز جهانی ایدز ۲۰۲۲ که همانا ایجاد برابری در ارائه و دسترسی به خدمات برای مهار ایدز است، به تأثیر کووید ۱۹ بر شاخص‌های کنترل اچ آی وی و دیگر مشکلات موجود پرداخت.

از دیگر متخصصان حاضر در جلسه غلامرضا نورآبادی مدیر عامل سازمان مردم نهاد جامعه پیشگیری از ایدز بودند که، به مسئله اچ. آی. وی ایدز در حال و آینده ایران و بررسی نقاط ضعف آن در کشور پرداخت.

https://stnews.ir/short/VMarx
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: