پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و نوآوری ,علمی، پژوهشی و فناوری

پایگاه خبری علم و فناوری گزارش می‌دهد:

بازی سازانِ پول آفرین / از گِیمری تا ترسیمِ چشم اندازی برای جهانی شدن

سرگرمی سازان امید، یکی از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان است که شرکای جوان و خوش فکر آن در کنار خلق و توسعه بازی های نوین و البته پول آفرین، به دنبال تحقق اهداف استراتژیک خود، یعنی گسترش فعالیت خود فراتر از مرزها هستند و چشم اندازی را در صنعت بازی سازی ترسیم کرده اند که گام به گام آنها را تا جهانی شدن پیش می‌برد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :دکتر محمدرضا محمدنژاد، مدیرعامل شرکت سرگرمی سازان آسمان امید، که بالغ بر یک دهه در زمینه تولید و خلق بازی های موبایلی، فعال است در خصوص آغاز و روند فعالیتش در این حوزه، می‌گوید : از سال ۹۴ و با یک تیم چهار نفره تصمیم به تولید بازی‌های موبایلی گرفتیم و از آن زمان تا کنون موفق به تولید نزدیک به ۸ عنوان بازی شده ایم. 

او ادامه می‌دهد: در زمان آغاز فعالیت مان که متشکل از همان تیم چهار نفره بود؛ همگی علاقه‌مند به بازی‌های ویدیویی بودیم و این علاقه، انگیزه‌ای برای ورودمان به دنیای بازی‌سازی شد. 

محمدنژاد با اشاره به ناکام ماندن فعالیت تیم شان در پروسه ای بعد از استارت فعالیت شان، می‌گوید : در ابتدای کار، با تیم مان یک سال و نیم فعالیت داشتیم ، اما تجربه ناموفق مان در اولین بازیِ تولیدی، منجر به منفک شدن مان از یکدیگر و تقسیم مان به دو گروه دو نفره شد. 

مدیر عامل شرکت سرگرمی سازان امید که به گفته وی چالش های آن مقطع مانع پیشرفتشان نشد، می گوید : پس از عدم توفیق در آن بازه زمانی، با یکی از همکاران تصمیم گرفتیم با تکیه بر تجربه و کسب مهارتی که در فرایند شکست، عایدمان شد به مسیر ادامه دهیم و در کمال ناباوری موفق به تولید بازی «جدولستان» شدیم .

دکتر محمد نژاد با اشاره به جذب مخاطب و موفقیت در طراحی و اجرای بازی جدولستان، می‌گوید : خوشبختانه بازی جدولستانی که طراحی و تولید کردیم با استقبال خوبی مواجه شد و KPI‌های آن در انتشار بازی نتایج امیدوارکننده‌ای را نشان داد؛ تا جایی که در روزهای نخست این بازی روزانه ۱۰ هزار تومان برایمان پولسازی کرد و به تدریج و با بهینه‌سازی بازی، درآمدمان به مرور افزایش یافت و در حال حاضر ماهیانه به 100 میلیون درآمد رسیده ایم و عمده درآمد شرکت از این محصول تأمین می‌شود.

مدیرعامل شرکت سرگرمی سازان آسمان امید در بخشی از سخنانش به چالش های موجود در صنعت بازی سازی اشاره می‌کند و می‌گوید : یکی از چالش های موجود در این صنعت؛ فضای رقابتی سخت و عدم موفقیت در بازی‌هاست و درصد پایین موفقیت در بازی‌های جدید نشان‌دهنده این است که صرف داشتن دانش فنی کافی نیست و این صنعت برای پیشتازی و درآمدزایی بیشتر، نیاز به برنامه‌ریزی و استراتژی‌های بازاریابی مؤثر دارد.

محمدنژاد، از مسدود شدنِ گوگل پلی به عنوان یکی دیگر از چالش های این صنعت یاد می‌کند و می‌گوید : این امر موجب افزایش هزینه‌ها برای جذب مخاطب از طریق کانال‌های دیگر شد و به بیزینس شرکت آسیب زده است .

تحریم‌ها و محدودیت‌ها، موانع دیگری هستند که مدیر عامل این شرکت بازی ساز، آن را سد توسعه این صنعت در ایران می‌داند و می‌گوید : به دلیل تحریم‌ها، بسیاری از سرویس‌ها برای شرکت‌های ایرانی قابل دسترسی نیستند و این موضوع به سختی‌های کار افزوده است.

دکتر محمدنژاد با بیان اینکه چالش های موجود قادر به ایستایی و یأسِ سرگرمی سازان آسمان امید نشده است، می‌گوید: ما همچنان در مسیر تاختن هستیم و با طراحی پلن های الهام بخش، همچنان بر روی تولید بازی های با کیفیت تمرکز کرده ایم. 

این مدیر عامل جوان در پاسخ به این سوال که برنامه های پیش روی شرکت سرگرمی سازان امید برای توسعه بازی‌های نوآورانه، چیست می‌گوید : هدف اصلی شرکت، تمرکز بر بهبود تجربه کاربری و توسعه بازی‌های تعاملی و هوشمند است.

وی ورود به حوزه بازی‌های بومی و محلی را از اهداف دیگر این تیمِ سرگرمی ساز می‌داند و می‌گوید : این شرکت به بازی‌های بومی به عنوان سرمایه فرهنگی نگاه می‌کند و قصد دارد با استفاده از پلتفرم‌های دیجیتال، این بازی‌ها را احیا و عرضه کند.

دکتر محمدنژاد به یکی از اهداف استراتژیک این شرکت، اشاره می‌کند و می‌گوید : این مجموعه بازی ساز با تمرکز بر طراحی بازی های جذاب و چالش برانگیز، سعی در جذب مخاطب و ارتقای سطح کیفی بازی و همچنین گسترش بازار هدف خود دارند. 

او یادآور شد: بازی سازان آسمان امید در تلاش است با تکیه بر مهارت و تجربه خود به بازارهای جهانی و بین‌المللی راه پیدا کنند و در این راستا بهینه‌سازی و بومی‌سازی محتوا را راستا در دستور کار قرار داره اند .

شرکت سرگرمی سازان آسمان امید با رهبری دکتر محمدرضا محمدنژاد، با پشتکار و استراتژی‌های مؤثر در حال پیشرفت در صنعت بازی‌سازی است. این شرکت نه تنها بر روی تولید بازی‌های باکیفیت تمرکز دارد، بلکه به دنبال معرفی فرهنگ ایرانی به نسل جدید و بازارهای بین‌المللی است.

چالش‌ها هرگز مانع از ادامه مسیر موفقیت نمی‌شوند و این شرکت به عنوان یک نمونه الهام‌بخش در این صنعت شناخته می‌شود.

این روند نشان‌دهنده‌ی پتانسیل بالای بازی سازان ایرانی در عرصه جهانی است و می‌تواند به رشد صنعت بازی‌سازی در کشور کمک کند. /انتهای پیام

خبرنگار : محدثه عباسی 

https://stnews.ir/short/en5QL
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: