مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
یک کارشناس تغذیه با اشاره به آنتیاکسیدان بالای موجود در انار، گفت: انار میتواند در پیشگیری از سرطان بسیار موثر باشد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : دکتر فرشاد رشیدی به مناسبت روز انار(هفتم آبان) در گفت و گویی، از مهمترین خواص میوه انار یاد کرد و گفت: انار حاوی مقادیر بالایی از آنتیاکسیدان است که تاثیر بسزایی در پیشگیری از سرطان و جلوگیری از پیری زودرس دارد.
وی از نقش مهم انار در پاکسازی و تصفیه خون نیز یاد کرد و ادامه داد: انار یکی از میوههایی است که به جهت فیبر بالایی که دارد، به فرد احساس سیری میدهد و از همین رو برای لاغری و کاهش وزن بسیار توصیه میشود.
این دکترای تغذیه با بیان اینکه انار از جمله میوههای با آب قابل توجه محسوب میشود، یادآور شد: مصرف انار به تامین بخشی از آب مورد نیاز بدن هم کمک میکند.
رشیدی با اشاره به فیبر بالای موجود در انار خصوصا در هسته این میوه، خاطرنشان کرد: این میزان فیبر به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و حرکت غذا را در سیستم گوارش تسریع میکند، از همین رو به افرادی که دیابت داشته و یا چربی بالایی دارند مصرف انار توصیه میشود، زیرا با تسریع حرکت غذا مانع جذب قند و چربی بیشتر در بدن میشود.
وی از نقش مهم انار در پیشگیری از یبوست نیز یاد کرد و ادامه داد: این تصور که برخی افراد گمان میکنند هسته انار باعث یبوست میشود، در شرایط کلی اشتباه است.
این دکترای تغذیه با بیان اینکه مصرف انار برای هیچ گروه خاصی از افراد منع مصرف ندارد، اضافه کرد: چون این میوه قند بالایی ندارد، حتی افراد دیابتی نیز میتوانند از آن استفاده کنند.
رشیدی گفت: میزان مصرف انار برای هر فرد به اندازه دو عدد در روز کافی است.
1403/03/22 12:22
1403/03/21 17:29
1403/03/21 14:06
1403/03/21 14:03
1403/03/21 13:04
1403/03/21 13:02
1403/03/21 12:48