علمی، پژوهشی و فناوری

جذب سرمایه ‌گذار برای احداث نیروگاه خورشیدی

فرماندار شهرستان فراشبند گفت: با جذب سرمایه گذاران در بخش احداث نیروگاه خورشیدی مشکل ناترازی برق شهرستان مرتفع می‌گردد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری از فراشبند، دکتر مجید وامق فرماندار شهرستان فراشبند با طرح این سوال که استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، به‌ویژه احداث نیروگاه‌های خورشیدی، آیا می‌تواند راه‌حلی پایدار و مؤثر باشد و تأثیر قابل توجهی بر کاهش ناترازی انرژی داشته باشد، گفت: باید اطمینان حاصل شود که سرمایه‌گذاری در این نیروگاه‌ها چه مدت زمان بازدهی دارد، به‌ویژه آیا در آینده همچنان ارزشمند باقی می‌ماند و سرمایه صنعتگران از بین نمی‌رود. 
 
وی ادامه داد: مشکلات برق به یک دغدغه اساسی برای صنعتگران تبدیل شده و ضروری است با همکاری همه نهادهای مرتبط، راهکارهای مؤثری برای حل این چالش‌ ها پیدا کنیم. 
 
دکتر وامق با بیان اینکه انرژی خورشیدی نباید صنعتگران را فلج کند، ادامه داد: باید اطمینان حاصل شود که سرمایه‌گذاری در این نیروگاه‌ها چه مدت زمان بازدهی دارد، به‌ویژه آیا در آینده همچنان ارزشمند باقی می‌ماند و سرمایه صنعتگران از بین نمی‌رود. این امر نیازمند تضمین‌ های حقوقی و برنامه‌ریزی دقیق است. 
 
به گفته وی، با تشویق و جذب سرمایه ‌گذار جهت احداث مزرعه های خورشیدی می‌توان مشکل ناترازی برق در شهرستان را مرتفع نمود. در این جلسه مقرر گردید ادارات ذی ربط، راه را جهت سرمایه گذاران هموار و همکاری لازم را به عمل آورند.  
 
فرماندار فراشبند اذعان کرد: هلدینگ مپنا در نظر دارد؛ به عنوان مجری، یک واحد نیروگاه ۳ مگاواتی متعلق به شرکت توزیع برق احداث نماید.  
 
 وی در پایان تاکید کرد: ادارات مرتبط، جهت جانمایی زمین و مجوزهای لازم، در اسرع وقت اقدامات لازم را به عمل آورند.

خبرنگار/ فاطمه شعبانی

انتهای پیام/

 

https://stnews.ir/short/4yvnv
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: