مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
یک مطالعه مقطعی بزرگ نشان داده است که آووکادو ممکن است خطر ابتلا به دیابت را در زنان کاهش دهد، اگرچه هیچ ارتباط قابل توجهی در مردان مشاهده نشد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : زنانی که 30 تا 38 گرم آووکادو خوردند نسبت به زنانی که آووکادو مصرف نکردند به میزان قابل توجهی احتمال ابتلا به دیابت کمتر بود.
کارشناسان می گویند ترکیب فیبر و چربی غیراشباع موجود در آووکادو در کاهش خطر ابتلا به دیابت نقش دارد. می توانید آووکادو بیشتری را با استفاده از آن به عنوان اسپری یا سس یا اضافه کردن آن به اسموتی در رژیم غذایی خود بگنجانید.
آووکادو ممکن است به دلیل بافت خامه ای و فواید مستند بر سلامت قلب، اولین غذای شما در میان وعده باشد. اکنون، تحقیقات جدید نشان داده است که این غذای محبوب ممکن است خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.
یک مطالعه مقطعی که در مجله آکادمی تغذیه و رژیم غذایی منتشر شد، رابطه بین مصرف آووکادو و دیابت را در بزرگسالان بررسی کرد. این مطالعه نمونه بزرگی از بیش از 28000 بزرگسال در سنین مختلف را بررسی کرد که در نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه مکزیک شرکت داشتند.
محققان دریافتند که در مقایسه با افرادی که آووکادو مصرف نمیکنند، زنان مصرفکننده آووکادو کمتر در معرض ابتلا به دیابت هستند.
زنانی که آووکادو (30-38 گرم در روز) میخوردند، حتی پس از تطبیق با عوامل مختلف مانند سن، سطح تحصیلات، وزن بدن، فعالیت بدنی و موارد دیگر، بهطور قابلتوجهی شانس ابتلا به دیابت را کاهش دادند. با این حال، در حالی که این مطالعه نشان داد خطر ابتلا به دیابت برای زنانی که آووکادو مصرف میکنند کمتر است، هیچ ارتباط معنیداری در مردان مشاهده نشد.
1403/03/22 12:22
1403/03/21 17:29
1403/03/21 14:06
1403/03/21 14:03
1403/03/21 13:04
1403/03/21 13:02
1403/03/21 12:48