پزشکی و سلامت

در مورد ویتامین C و نوع مصرف آن بیشتر بدانید!

ویتامین C یکی از مؤثرترین مواد مغذی است و مزایایی چون محافظت در برابر کمبودهای سیستم ایمنی، بیماری‌های قلبی عروقی، حفظ سلامت دوران بارداری، سرطان، سکته، سلامت بینایی و پوست را در بر دارد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : وقتی صحبت از سرماخوردگی و ابتلا به ویروس‌های پاییزی به میان می‌آید، شاید ویتامین C درمان کاملی برای آن نباشد، اما برخی مطالعات نشان می‌دهند که دریافت منظم این ویتامین، خصوصاً در نیمه دوم سال، از مریض شدن‌های پی در پی جلوگیری می‌کند.

مزایای ویتامین C صرفاً به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا محدود نمی‌شود؛ بلکه این ویتامین خطر ابتلا به بیماری‌های دیگری چون ذات الریه و عفونت‌‎های ریوی را کاهش می‌دهد. حداکثر میزان توصیه‌شده برای دریافت ویتامین C، روزانه ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی‌گرم است. داشتن یک رژیم غذایی کامل و سالم، بهترین راه برای دریافت تمام مواد مغذی است و ویتامین C نیز از این قاعده مستثنی نیست.

ویتامین C که به نام اسید اسکوربیک نیز شناخته می‌شود، برای رشد، تکامل و ترمیم تمام بافت‌های بدن ضروری است. این ویتامین در بسیاری از عملکردهای بدن، از جمله تشکیل کلاژن، جذب آهن، عملکرد مناسب سیستم ایمنی، بهبود زخم و حفظ غضروف، استخوان‌ها و دندان‌ها نقش دارد.

ویتامین C یکی از آنتی اکسیدان‌هایی است که می‌تواند در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد و مواد شیمیایی سمی و آلاینده‌هایی مانند دود سیگار از بدن محافظت کند. رادیکال‌های آزاد در ایجاد بیماری‌هایی مانند سرطان، بیماری‌های قلبی و آرتریت نقش دارند.

برای تأمین ویتامین C مورد نیاز بدن، می‌توانید از مواد غذایی مانند سبزی جعفری (۲۰۰ میلی‌گرم در هر ۱۰۰ گرم)، فلفل دلمه‌ای (۱۲۰ میلی‌گرم)، کیوی (۱۰۰ میلی‌گرم)، و پرتقال (۶۵ میلی‌گرم) استفاده کنید. هم‌چنین مکمل‌های خوراکی این ویتامین به شکل قرص و شربت نیز در دسترس هستند که با مشورت پزشک می‌توانید از آنها استفاده کنید.

https://stnews.ir/short/NE5QP
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: