مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
گروهی از محققان با دستیابی به فرمولاسیون تولید ماده طعم دهنده و نگهدارنده برای کاربرد در صنایع داروسازی و غذایی، موفق به دریافت مجوز دانش بنیانی شدند.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : یکی از شرکت های دانش بنیان با هدف ترویج محصولات سلامت محور و با احیای طب سنتی و تولید فرآورده های غذایی و دارویی و با شعار " به وقت سلامتی " در سال ۱۳۹۹ ثبت شد و در زمینی به مساحت ۳۵۰۰ متر مربع در استان گلستان، شهرک صنعتی آق قلا فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت در فاز یک، تولید عرقیات و اسانس های گیاهی مطابق با آخرین استانداردهای روز دنیا به بهره برداری رساند.
ماده اصلی گلاب «2-فنیل اتانول» که در صنایع مختلف از جمله صنایع عطر سازی، داروسازی و غذایی کاربردی است، از دستاوردهای دانش بنیان این شرکت به شمار می رود. این محصول با روش آزمایشگاهی جدیدی تولید شد و برای آن نشان دانشبنیانی دریافت شده است.
«2-فنیل اتانول» به دلیل بوی شیرین و گلی خود، یکی از اجزای اصلی بسیاری از عطرهاست. این ماده به عطرها عمق و غنا میبخشد و ماندگاری بوی آنها را افزایش میدهد و در صنعت داروسازی نیز از این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده و ضد باکتریایی استفاده میشود. این ماده به افزایش ماندگاری داروها کمک میکند و از رشد باکتریها جلوگیری میکند.
از «2-فنیل اتانول» در صنعت مواد غذایی به عنوان طعمدهنده برخی محصولات غذایی استفاده میشود و به آنها رایحه و طعم خوشایند میبخشد.
این محققان علاوه بر استخراج «2-فنیل اتانول»، فعالیتهای توسعهای دیگری برای استخراج آنتیاکسیدانها را در دستور کار قرار دادهاند و به صورت محصولات غنیشده با آنتیاکسیدانها را تولید و به بازار عرضه کردهاند.
1403/03/22 12:08
1403/03/22 12:01
1403/03/22 11:32
1403/03/22 10:18
1403/03/22 09:30
با تلاش محققان کشورمان:
طراحی نرمافزار مدیریت هوشمند ذخیره و مصرف مواد شیمیایی و اجرا در آزمایشگاهها1403/05/03 10:38
1403/03/21 15:26
1403/03/21 15:19