پزشکی و سلامت

ماده غذایی برای افزایش توانایی‌های شناختی و توجه کودکان

شواهد جدید نشان می‌دهد که غذاهای حاوی سویا، پتانسیل بالایی برای تقویت توانایی‌های شناختی در میان کودکان مدرسه‌ای دارند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : نتایج این تحقیق پیشگام نشان می‌دهد که افزایش مصرف ایزوفلاون از غذاهای سویا می‌تواند منجر به بهبود توانایی تفکر و دامنه توجه در کودکان شود.

این تحقیق مسیر جدیدی را برای مطالعه پیامدهای مثبت غذای سویا بر رشد شناختی جوانان هموار می‌کند.

ایزوفلاون‌ها، ترکیبات آلی غنی از سویا و سایر محصولات مرتبط، به‌طور گسترده در بزرگسالان مورد بررسی قرار گرفته است. این تحقیق غذاهای سویا را با تقویت عملکرد حافظه مرتبط دانست. با این حال، مشخص نیست که آیا مزایای شناختی غذاهای حاوی سویا به جمعیت جوان‌تر نیز تعمیم می‌یابد یا خیر.

تحقیق ما شواهدی از اهمیت مواد مغذی موجود در غذاهای سویا برای شناخت دوران کودکی اضافه می‌کند.

تجزیه و تحلیل بیشتر، نقش مهم مواد مغذی در غذاهای سویا و تأثیر مستقیم آنها بر شناخت دوران کودکی را روشن کرد.

گروه تحقیقاتی داده‌های مقطعی ۱۲۸ کودک بین ۷ تا ۱۳ سال را تجزیه‌وتحلیل کرد.

محققان با در نظر گرفتن مصرف درشت مغذی‌ها، ریزمغذی‌ها، ویتامین‌ها و ایزوفلاون‌ها، میانگین دریافت تغذیه‌ای را به دقت بررسی کردند.

نتایج جالب بود؛ تجزیه‌وتحلیل ارتباط قوی بین مصرف بیشتر غذاهای مبتنی بر سویا و بهبود توانایی‌های توجه را نشان داد.

کودکانی که ایزوفلاون‌های بیشتری مصرف می‌کردند در انجام وظایف شناختی بهتر عمل کردند و پردازش اطلاعات سریع‌تری را در مقایسه با همتایان کمتر دریافتی خود نشان دادند.

غذاهای غنی از سویا، مکمل مفید برای رژیم غذایی کودکان هستند. این غذاها نه تنها به راحتی در دسترس و انعطاف‌پذیر هستند تا در وعده‌های غذایی مختلف گنجانده شوند، بلکه نقش مهمی در تقویت ظرفیت‌های شناختی در کودکان دارند.

https://stnews.ir/short/VbPkL
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: