پزشکی و سلامت

موارد استفاده از زرشک در طب ایرانی که از آن بی‌خبرید

در طب ایرانی از زرشک به عنوان ضدباکتری و تب‌بر،‌ در هند از آن به عنوان مقوی،‌ اشتهاآور، برای شست‌وشو و ضدعفونی گلو، و در اروپا (برای درمان) بیماری‌های صفراوی و کبد استفاده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که عصاره زرشک باعث کاهش وزن در افراد با کبد چرب غیرالکلی می‌شود. با توجه به اینکه افزایش وزن و چاقی یکی از مشکلات جامعه بوده و خود باعث ایجاد زمینه انواع بیماری‌های قلبی - عروقی، دیابت و کبد چرب می‌شود، استفاده از زرشک به عنوان یک داروی کاهنده وزن می‌تواند در ایران مورد توجه قرار گرفته و زمینه ایجاد ارزش افزوده و صادرات زرشک را فراهم آورد.

یکی از راحت‌ترین مصارف زرشک استفاده از آن به عنوان شربت زرشک است و چنانچه به صورت درست و اصولی تهیه شود، دارای ویتامین‌های A و C بوده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. این شربت باعث بهبود گردش خون، تنظیم فشارخون، قند خون و چربی خون می‌شود.

https://stnews.ir/short/VMmzn
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: