مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
یک مطالعه جدید از محققان نیوزیلندی نشان داده است که مصرف پودر و آب انگور سیاه میتواند به بهبود خلق و خو و کاهش خستگی ذهنی در بزرگسالان سالم کمک کند.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : این تحقیق که نتایج آن به نقل از شینهوا گزارش شده است، ترکیبی فعال زیستی به نام سارمنتوزین را در محصولات انگور سیاه شناسایی کرده است. این ترکیب به عنوان بازدارنده اولیه آنزیمهای MAO-B در مغز انسان عمل میکند. آنزیمهای MAO-B مسئول تجزیه مواد شیمیایی مهمی مانند دوپامین هستند که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی ایفا میکنند.
تأثیر مثبت بر خلق و خو و عملکرد ذهنی
دانشمندان مؤسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزیلند اظهار داشتند که مصرف محصولات انگور سیاه، از جمله پودر و آب آن، باعث مهار آنزیم MAO-B شده و به حفظ دوپامین کمک میکند. دومینیک لومیوز، سرپرست این مطالعه، گفت که پیش از این، نقش آنتوسیانینها در انگور فرنگی سیاه برای مهار MAO-B شناخته شده بود، اما این اولین باری است که سارمنتوزین به عنوان عامل اصلی فعال زیستی شناسایی شده است.
اهمیت کشف سارمنتوزین
آزمایشهای خون نشان داد که سارمنتوزین توانسته است به طور موثری فعالیت آنزیم MAO-B را کاهش دهد و از این طریق به بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی کمک کند. به گفته لومیوز، این کشف نه تنها برای پیشبرد علم مفید است، بلکه فرصتهای تجاری نیز برای تولید محصولات جدیدی که به بهبود سلامت ذهنی کمک میکنند، ایجاد میکند.
نتیجهگیری
این مطالعه نشان میدهد که محصولات انگور سیاه میتوانند به عنوان یک راهکار طبیعی برای بهبود عملکرد شناختی و خلق و خو مورد توجه قرار گیرند.
1403/03/22 12:22
1403/03/21 17:29
1403/03/21 14:06
1403/03/21 14:03
1403/03/21 13:04
1403/03/21 13:02
1403/03/21 12:48