همایش‌ها و جشنواره‌ها ,علمی، پژوهشی و فناوری

چطور می‌توانیم فناوری‌ها را بومی سازی کنیم

به گفته معصومه یاوری مسئله مهمی که در کنفرانس بین المللی هنر و معماری مهم است این که چطور می‌توان فناوری‌ها را در کشور خودمان بومی سازی کنیم.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : معصومه یاوری دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی هنر و معماری، فناوری‌های نوین و مدیریت ساخت در خصوص محور‌های آن گفت: با توجه به دو کنفرانس قبلی که در آبان سال گذشته و اردیبهشت امسال برگزار کردیم بیشتر تاکید بر روش‌های نوین ساختی که در انقلاب صنعتی چهارم ایجاد شده است، کردیم. با توجه به ظهور روش‌های جدید و تکنولوژی‌های جدید در ساخت سعی کردیم تا بر محتوا‌های تئوری که منجر به ایجاد روش‌های نوین در ساخت است، تمرکز کنیم.

وی ادامه داد: از جمله محور‌هایی که در فراخوان قرار دادیم توجه بر نقش AR و VR در طراحی و ساخت و هنر‌هایی از جمله موسیقی، سینما و نقاشی دارد.

همچنین با توجه به اینکه دانشگاه خاتم؛ دانشگاهی در حوزه هنر و معماری است، سعی دارد تا به تولید متریال‌هایی برای پروژه‌های هنری و همچنین به مصالحی که ناگزیر به استفاده از آن‌ها هستیم نیز اشاره کند.

نقش AR و VR هم که در روزگار فعلی در تمام جوانب زندگی رخنه کرده است هم خیلی برای ما مهم است و به عنوان یکی از موضوعات اصلی در این کنفرانس به آن توجه داریم و استفاده از چنین تکنولوژی‌هایی می‌تواند کمک کند یک پروژه مدیریت خوبی داشته باشد و کمترین میزان شکست را داشته باشد.

یاوری ادامه داد: مسئله مهمی که در این کنفرانس برای ما مهم است این که چطور می‌توان فناوری‌ها را در کشور خودمان بومی سازی کنیم. چونکه همان طور که می‌دانید بومی سازی، باعث اقتصاد پایدار می‌شود و این موضوعی است که در سال‌های اخیر در کشورمان به آن کمتر توجه شده است؛ بنابراین بومی سازی فناوری‌های نوین در کشور یکی از مسائلی است که به آن بیش از پیش در این کنفرانس توجه داریم و به دنبال آن هستیم که چطور می‌توان از این سیستم‌ها به سوی دیجیتالی شدن معماری و هنر گام بر داریم.
دبیر اجرایی این کنفرانس در خصوص تعداد اثار رسیده به دبیرخانه نیز بیان داشت: تمرکز ما بر روی کیفیت آثار است به همین خاطر در داوری مقالات و چکیده‌ها خیلی با دقت و شدت بالایی این مسئله صورت می‌گیرد تا محتوایی که قرار است چاپ شود محتوایی تکراری نباشد و قابلیت مطرح شدن در مراکز علمی را دارا باشد.

نسبت به همایش ابتدایی ما که در ان ۱۰۰ مقاله دریافت شد در دوره سوم ۵۴ مقاله دریافت شد که تعداد ۴۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که از نظر کیفیت در مقایسه با آن دوره از نظر کیفیتی در درجه بالایی قرار داشتند.

یاوری در زمینه اعضای هئیت داوران این کنفرانس نیز بیان داشت: در زمینه پژوهش هنر آقای دکتر بنی اردلان و نکیسا هدایت زاده، در زمینه مدیریت پروژه دکتر فرجی مدیر گروه هنر معماری و دکتر آریا و در زمینه معماری نیز بنده به همراه دکتر سیمون آیوازیان کار ارزیابی آثار را بر عهده داریم.

گفتنی است؛ سومین کنفرانس بین المللی هنر و معماری، فناوری‌های نوین و مدیریت ساخت در روز‌های چهارشنبه، ۲۳ لغایت پنجشنبه، ۲۴ آبان، ۱۴۰۳ توسط دانشگاه خاتم و تحت حمایت سیویلیکا در شهر تهران برگزار می‌شود.

https://stnews.ir/short/VlP0o
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: