واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ,علمی، پژوهشی و فناوری

گیرنده‌های نقشه‌برداری ماهواره‌ای تولید شد

محققان یک شرکت دانش بنیان با استفاده از دانش فنی و تخصص خود در تولید گیرنده‌های GNSS، توانستند با تولید گیرنده‌های نقشه برداری ماهواره‌ای دقیق، زمینه‌های جدیدی را در کاربرد‌های صنعتی، تحقیقاتی و روزمره فراهم کند.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : میثم غنی زاده، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان درباره گیرنده‌های نقشه برداری ماهواره ای به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: دستگاه گیرنده نقشه‌برداری نوعی گیرنده رادیویی تخصصی است که عمدتاً در زمینه‌های نقشه‌برداری و ناوبری برای تعیین موقعیت‌های جغرافیایی دقیق استفاده می‌شود.

وی افزود: این دستگاه با دریافت سیگنال‌ها از سیستم‌های ناوبری ماهواره‌ای جهانی (GNSS)، مانند GPS و ... عمل می‌کند. وظیفه اصلی یک گیرنده نقشه‌برداری، محاسبه دقیق مکان‌های جغرافیایی برای کمک به ایجاد نقشه‌های دقیق و انجام مطالعات سطح زمین است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: عملکرد گیرنده نقشه برداری ماهواره ای GNSS در طیف گسترده‌ای از کاربردها حیاتی است. این گیرنده‌ها به طور گسترده در ناوبری وسایل نقلیه، هواپیماها و کشتی‌ها استفاده می‌شوند که ایمنی و کارآمدی سفر را افزایش می‌دهد.

غنی زاده در ادامه خاطرنشان کرد: فراتر از حمل و نقل، این گیرنده‌ها در تحقیقات علمی، عملیات نظامی، کشاورزی دقیق تر و در صنعت ساخت و ساز و نقشه‌برداری و ترسیم نقشه ضروری است و در صنایعی مانند نفت و گاز ، سازمان آب و فاضلاب و شرکت برق کاربرد دارد.

وی عنوان کرد: روش های نوین گیرنده‌های نقشه برداری ماهواره ای جایگزین روشهای سنتی در نقشه برداری شده است و نقش قابل‌توجهی در ارتقاء دقت و کارایی فناوری‌های موقعیت‌یابی جهانی ایفا می کند. این دستگاه‌ها، با بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته و قابلیت‌های چندفرکانسی، امکان دستیابی به اطلاعات جغرافیایی دقیق‌تر و سریع‌تر را فراهم می آورد که این امر به طور مستقیم در پیشبرد پروژه‌های تحقیقاتی و صنعتی تأثیر مثبت دارد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: شرکت ما با اجرای مهندسی معکوس به این محصول رسیده است و با توجه به فناوری‌های نوین محصولات بر پایه موقعیت‌یابی، با تکیه بر مهندسان و متخصصان مجرب و بومی‌سازی فناوری‌های روز دنیا جزو پیشگامان تولید تجهیزات نقشه‌برداری، موقعیت‌یابی و جهت‌یابی در ایران هستیم.

غنی زاده افزود: فناوری این محصول به طور کامل بومی سازی شده است. معمولا قطعات محصولات الکترونیکی از خارج وارد می شود اما طراحی مدارات، طراحی اختصاصی برد الکترونیکی و برنامه نویسی در داخل انجام شده و بر اساس فناوری داخلی است.

وی در خصوص صادرات این محصول اظهار کرد: صادرات گیرنده‌های نقشه برداری ماهواره ای را به صورت محدود به کشور عراق داریم و اکنون در حال رایزنی با دو کشور دیگر هستیم که امیدواریم با حمایت معاونت فناوری شرایط آن فراهم شود.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: با توجه به اکوسیستم داخلی ، تحریم ها و محدودیت هایی که در تامین تجهیزات از کشورهای دیگر وجود دارد و از همه مهمتر مقرون به صرفه بودن محصولات داخلی شاهد صرفه جویی ارزی نیز هستیم.

 

https://stnews.ir/short/4ypkz
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: