مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
دکتر کلانتری از آمادگی دانشگاه یزد برای ارائه آموزشهای مهارتی به پرسنل صنایع خبر داد و گفت: در بحث بورسیههای شغلی در صنعت، هر ظرفیتی که وجود داشته باشد، سهمیه دریافت خواهیم کرد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :دکتر عباس کلانتری، رییس دانشگاه یزد، ضمن تأکید بر جایگاه این دانشگاه بهعنوان یکی از دانشگاههای پیشرو پس از انقلاب، اظهار داشت: دانشگاه یزد در حوزههای مختلف، بهویژه معدن و کامپیوتر، پیشرفت قابلتوجهی داشته است. اکثر فارغالتحصیلان رشته کامپیوتر جذب بازار کار میشوند.
وی تصریح کرد: برای تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، برنامههایی مانند بازدید دانشآموزان ممتاز از دانشگاه، تجهیز آزمایشگاهها و برگزاری دورههای مهارتی را در دستور کار قرار دادهایم.
وی همچنین از آمادگی دانشگاه یزد برای ارائه آموزشهای مهارتی به پرسنل صنایع خبر داد و افزود: در بحث بورسیههای شغلی در صنعت، هر ظرفیتی که وجود داشته باشد، سهمیه دریافت خواهیم کرد. اساتید ما انگیزه و توانایی بالایی برای همکاری با صنعت دارند و دانشگاه یزد در حوزه مهارتافزایی جزو دانشگاههای برتر کشور بوده است.
دکتر حمیدرضا شرافت، مدیرعامل شرکت صنعتی معدنی شهداب، در این نشست با تأکید بر کمبود نیروی متخصص در حوزه معدن و صنایع معدنی، اظهار داشت: این تفاهمنامه میتواند ارتباط بین دانشگاه و بخش عملیاتی معدن را تقویت کند و در نهایت به اشتغالزایی فارغالتحصیلان و کاهش مهاجرت نخبگان منجر شود.
مهندس حجت نجمینیا، مدیرعامل هلدینگ آریا فاتح خاورمیانه، نیز با اشاره به کمبود نیروی کار متخصص در سالهای آینده گفت: باید از هماکنون زیرساختهای آموزشی را آماده کنیم. هر چه نیروی کار بهصورت محلی آموزش ببیند، وفاداری و کارایی بیشتری خواهد داشت.
وی افزود: باید ارتباطی مؤثر بین دانشگاه و بخش خصوصی برقرار شود تا دانشجویان با حضور در نمایشگاههای بینالمللی، نگاه گستردهتری به دنیای صنعت و فناوری پیدا کنند.
وی همچنین از راهاندازی تشکیلات هلدینگ در یزد خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این همکاری نتایج مثبتی در ارتقای دانش و مهارت دانشجویان به همراه داشته باشد.
در این نشست، سایر اساتید حاضر نیز به بیان دیدگاههای خود درباره فواید این همکاری و ظرفیتهای دانشگاه یزد در تعامل با صنعت پرداختند و ابراز داشتند: این تفاهمنامه، گامی مهم در جهت همافزایی میان دانش و فناوری و بهرهگیری از ظرفیتهای علمی دانشگاه یزد در راستای نیازهای صنعت معدن و صنایع معدنی کشور محسوب میشود.
شایان ذکر است، بهرهبرداری از ظرفیتهای علمی و فناوری برای رفع چالشهای مشترک، برگزاری کارگاهها و سمینارهای علمی-کاربردی، تسهیل دسترسی به تجهیزات تحقیقاتی و آزمایشگاهها، تدوین و تبادل اسناد علمی، بهبود دورههای کارآموزی و فرصتهای مطالعاتی، همکاری در پروژههای تحقیقاتی با شرکتهای مستقر در پردیس فناوری دانشگاه، اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تجاریسازی پژوهشها و دستاوردهای علمی دانشگاه از جمله موضوعات این تفاهمنامههای همکاری است.
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00