مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
هفتمین کنفرانس بینالمللی کاربردهای تصویربرداری در پیشبالینی همزمان با روز جهانی فیزیک پزشکی در ۱۷ و ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : آزمایشگاه پیشبالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همراهی و همکاری شرکتهای دانشبنیان، در راستای ترویج و آشنایی هر چه بیشتر محققان، استادان و دانشجویان با حوزه مطالعات پیشبالینی، آبان ماه امسال در هفتمین کنفرانس بینالمللی کاربردهای تصویربرداری در پیشبالینی میزبان متخصصان، دانشگاهیان و پژوهشگران خواهد بود. این آزمایشگاه، کنفرانس را همراه با پنل تخصصی روز جهانی فیزیک پزشکی برگزار میکند.
این مجموعه آزمایشگاهی به کمک شرکتهای دانشبنیان ضمن فراهم کردن تجهیزات پیشرفته، زمینه نهادینه شدن آزمایشهای پیشبالینی و فرهنگ تحقیقات بنیادین مبتنی بر فیزیک تصویربرداری را فراهم کرده است و خدمات را به محققان از سراسر کشور ارائه میدهد.
تحقیقات پیشبالینی مرحله مهمی از توسعه دارو است که شامل آزمایش ایمنی و اثربخشی یک دارو، درمان یا دستگاه جدید قبل از آزمایش آن در انسان است. مطالعات پیشبالینی با دستگاههای تصویربرداری حوزهای میان رشتهای و نوین بوده که در حوزههای پزشکی، داروسازی، زیستفناوری، پرتوپزشکی و فیزیک پزشکی دارای کاربردها و اهمیتهای بسیار است.
از جمله کاربردهای تصویربرداری پیشبالینی میتوان به بررسی حیوانات آزمایشگاهی به صورت زنده و کاهش هزینه، زمان و نمونههای مورد مطالعه اشاره کرد.
در این کنفرانس محورهای نانو و علوم دارویی در پیشبالینی، روشهای تشخیص و درمان سرطان، دندان و مواد دندانی، مهندسی بافت، مواد و محیط متخلخل، مهندسی و تجهیزات آزمایشگاهی پیشبالینی، مهندسی و تجهیزات تصویربرداری و اخذ سیگنال، پردازش تصویر و سیگنال و هوش مصنوعی، مدلسازی سیستمهای زیستی و شبیهسازی، اخلاق در پژوهشهای پیشبالینی، ایمنیشناسی و کاربرد آن در پیشبالینی، دارورسانی هدفمند، ارزیابی سیستمهای فیزیولوژی، پروتکلهای تصویربرداری پیشبالینی و مطالعات توزیع زیستی داروسازی مورد مطالعه و بررسی قرار میگیرد.
دانشگاهیان و پژوهشگران میتوانند مقالات خود را جهت بررسی به منظور انتشار چکیده آن در کتابچه چکیده مقالات پذیرفته شده در سایت (بخش حساب کاربری، ثبت مقاله) آپلود کنند.
در صورت پذیرفته شدن مقاله در هفتمین کنفرانس بینالمللی کاربردهای تصویربرداری در پیشبالینی، کتابچه چکیده مقالات پذیرفته شده در یک شماره ویژه در ژورنال علمی- پژوهشی FBT که دارای نمایه Scopus است، منتشر خواهد شد.
همچنین مقالاتی که چکیده آنها پذیرفته شده است، در صورت تمایل میتوانند نسخهی Full Text مقاله خود را تنها با یک داوری و رایگان در ژورنال علمی-پژوهشی FBT به چاپ برسانند.
جایزه مقاله برتر ۴ میلیون تومان، جایزه مقاله دوم دو میلیون تومان و جایزه مقاله سوم یک میلیون تومان به همراه ۲۰۰ امتیاز باشگاه پژوهشگران آزمایشگاه پیشبالینی خواهد بود.
در صورت پذیرفته شدن چکیده مقالات پژوهشگران آزمایشگاه پیشبالینی از دادههای اخذ شده از آزمایشگاه پیشبالینی، ۲۵۰ امتیاز باشگاه پژوهشگران به صورت تخفیف در هزینه پژوهش در نظر گرفته خواهد شد.
مهلت ثبتنام زودهنگام و ارسال چکیده مقالات ۳۰ شهریور ماه ۱۴۰۳ خواهد بود. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کنفرانس و کارگاههای آموزشی میتوانند به آدرسwww.tpcf.ir مراجعه کنند و یا با تلفن ۰۲۱۸۸۹۵۴۶۱۴ تماس بگیرند.
به نقل از ستاد نانو، آزمایشگاه پیشبالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی است که خدمات آزمایشگاهی متنوعی را در سلولی و مولکولی، مطالعات حیوانی و دارویی ارائه میدهد.
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00