مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی از فعالیت ۱۸۰ شرکت دانشبنیان در این استان خبر داد و گفت: استان مرکزی هفتمین استان برتر کشور در حوزه ثبت و فعالیت شرکتهای دانشبنیان است. همچنین بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به شرکتهای فناور و نوآور این استان اختصاص یافته است.
به گزارش خبرگزاری علم وفناوری از استان مرکزی؛ محمدعلی داستان، رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی، با اشاره به جایگاه این استان در حوزه فناوری و نوآوری، اعلام کرد: در حال حاضر ۱۸۰ شرکت دانشبنیان در استان مرکزی فعالیت میکنند که این آمار، استان مرکزی را به عنوان هفتمین استان برتر کشور در حوزه شرکتهای دانشبنیان معرفی میکند.
وی افزود: پارک علم و فناوری استان مرکزی میزبان ۲۵۴ شرکت و واحد فناور است که از ابتدای سال جاری تاکنون از ۵۰ هسته فناور، ۱۲۶ شرکت فناوری نوپا و ۷۸ شرکت فناوری رشد یافته حمایت کرده است. در این راستا، بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به این شرکتها اختصاص یافته تا زمینه رشد و توسعه فعالیتهای فناورانه در استان فراهم شود.
دو دهه حمایت از نوآوری و تولید محصولات کاربردی
داستان با اشاره به سابقه فعالیت پارک علم و فناوری استان مرکزی، خاطرنشان کرد: فعالیت این پارک از ابتدای دهه ۱۳۸۰ با رویکردی جدید آغاز شده و در طول دو دهه گذشته، از ۶۹۱ هسته فناور، ۵۲۷ شرکت فناور نوپا و ۱۵۷ شرکت فناور رشد یافته حمایت کرده است. این حمایتها منجر به تولید صنعتی ۱۵۰ محصول کاربردی و عرضه آنها به بازار شده است.
وی تأکید کرد: پارک علم و فناوری استان مرکزی با هدف توسعه اقتصاد دانشبنیان و ایجاد اشتغال پایدار، بهطور مستمر از طرحها و نوآوریهای فناورانه حمایت میکند. این اقدامات نه تنها باعث رشد شرکتهای فناور در سطح استان شده، بلکه نقش مهمی در توسعه فناوری و افزایش صادرات محصولات با فناوری بالا ایفا کرده است.
استان مرکزی؛ قطب فناوری و نوآوری
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی با بیان اینکه این استان به عنوان یکی از قطبهای مهم فناوری و نوآوری در کشور شناخته میشود، گفت: برنامهریزیهای انجامشده در راستای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و فناور، باعث شده تا استان مرکزی به مرکزی برای جذب ایدههای نو و تبدیل آنها به محصولات قابل عرضه به بازار تبدیل شود.
وی در پایان افزود: با توجه به ظرفیتهای موجود و حمایتهای صورتگرفته، انتظار میرود در سالهای آینده شاهد رشد چشمگیر شرکتهای دانشبنیان و افزایش سهم استان مرکزی در تولید ناخالص ملی باشیم.
این گزارش حاکی است که پارک علم و فناوری استان مرکزی با همکاری نهادهای مرتبط، برنامههای گستردهای برای توسعه زیرساختهای فناوری و حمایت از استارتآپها و شرکتهای نوپا در دست اجرا دارد که میتواند نقش مهمی در تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار ایفا کند.
با اعلام فراخوان «مسیر» صورت گرفت؛
آغاز پذیرش عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس1403/03/21 18:43
1403/03/21 13:14
در راستای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و توسعه اقتصاد دانشبنیان؛
جلسه گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج و جمعی از شرکتهای دانشبنیان کردستان برگزار شد1403/03/21 10:49
1403/03/21 10:30
1403/03/21 10:21
1403/03/21 10:15
گفتگوی با رییس صندوق نوآوری و شکوفایی؛
«تولیدفراسرزمینی» ۱۵ محصول دانشبنیان/ایجاد۱۰۰۰خط تولید در ۱۲ سال1403/03/21 09:54
1403/03/20 11:35
1403/03/20 10:37