دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی

برگزاری جلسه هماهنگی جشنواره فرهنگ و فنون غذایی گیلان

در تاریخ یازدهم دی ماه، جلسه‌ای با هدف هماهنگی برگزاری جشنواره فرهنگ و فنون غذایی گیلان در بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار شد. این نشست با حضور دکتر علی علیجانپور و دکتر الهیاری در دانشگاه رشت برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری گیلان:  جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره فرهنگ و فنون غذایی گیلان با حضور دکتر علی علیجانپور، ریاست دانشکده توسعه فناوری و کارآفرینی و دکتر الهیاری، ریاست دانشکده بین‌الملل در تاریخ یازدهم دی ماه ۱۴۰۳ تشکیل شد. این جلسه در محل دانشکده توسعه فناوری و کارآفرینی واحد رشت برگزار گردید و هدف آن بررسی جزئیات برگزاری جشنواره و برنامه‌ریزی‌های لازم بود.

در این جلسه، اعضای حاضر به بحث درباره برنامه‌های فرهنگی و آموزشی جشنواره، نحوه مشارکت دانشگاه‌ها و نهادهای مرتبط، و همچنین جذب مشارکت‌های مردمی پرداختند. دکتر علیجانپور در این نشست بر اهمیت ترویج فرهنگ غذایی گیلان و معرفی آن به نسل‌های جدید تاکید کرد و خواستار همکاری همه جانبه دانشگاه‌ها و سازمان‌های محلی برای موفقیت هرچه بیشتر این رویداد شد.

دکتر الهیاری نیز با اشاره به پتانسیل‌های فرهنگی استان گیلان، ابراز امیدواری کرد که این جشنواره بتواند به معرفی بهتر غذاها و آداب و رسوم محلی کمک کند و فرصتی برای تعامل بین دانشگاه‌ها و جامعه فراهم آورد.

قرار است جزئیات بیشتر این جشنواره در جلسات آینده مورد بحث و بررسی قرار گیرد و برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری هرچه بهتر آن انجام شود.

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/VbKXL
اخبار مرتبط

در سایت مرکز سنجش پزشکی؛

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد

1403/03/22 12:56

به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛

وزیر علوم از وزیر ارتباطات به‌دلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد

1403/03/21 10:47

در گفت‌وگو با مهر عنوان شد؛

جزییات ارتقا اساتید هنر و علوم انسانی اعلام شد

1403/03/21 10:14

برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛

جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام

1403/03/21 10:00

دبیر شورای آموزش داروسازی خبرداد:

برنامه درسی دکتری عمومی داروسازی بازنگری شد

1403/03/21 09:57

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: