مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
در تاریخ یازدهم دی ماه، جلسهای با هدف هماهنگی برگزاری جشنواره فرهنگ و فنون غذایی گیلان در بهمن ماه ۱۴۰۳ برگزار شد. این نشست با حضور دکتر علی علیجانپور و دکتر الهیاری در دانشگاه رشت برگزار گردید.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری گیلان: جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره فرهنگ و فنون غذایی گیلان با حضور دکتر علی علیجانپور، ریاست دانشکده توسعه فناوری و کارآفرینی و دکتر الهیاری، ریاست دانشکده بینالملل در تاریخ یازدهم دی ماه ۱۴۰۳ تشکیل شد. این جلسه در محل دانشکده توسعه فناوری و کارآفرینی واحد رشت برگزار گردید و هدف آن بررسی جزئیات برگزاری جشنواره و برنامهریزیهای لازم بود.
در این جلسه، اعضای حاضر به بحث درباره برنامههای فرهنگی و آموزشی جشنواره، نحوه مشارکت دانشگاهها و نهادهای مرتبط، و همچنین جذب مشارکتهای مردمی پرداختند. دکتر علیجانپور در این نشست بر اهمیت ترویج فرهنگ غذایی گیلان و معرفی آن به نسلهای جدید تاکید کرد و خواستار همکاری همه جانبه دانشگاهها و سازمانهای محلی برای موفقیت هرچه بیشتر این رویداد شد.
دکتر الهیاری نیز با اشاره به پتانسیلهای فرهنگی استان گیلان، ابراز امیدواری کرد که این جشنواره بتواند به معرفی بهتر غذاها و آداب و رسوم محلی کمک کند و فرصتی برای تعامل بین دانشگاهها و جامعه فراهم آورد.
قرار است جزئیات بیشتر این جشنواره در جلسات آینده مورد بحث و بررسی قرار گیرد و برنامهریزیهای لازم برای برگزاری هرچه بهتر آن انجام شود.
انتهای پیام/
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00