پزشکی و سلامت ,واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان ,دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی

بهره‌برداری کامل از دستگاه شتاب‌دهنده خطی بیمارستان امام علی (ع) بجنورد با خرید دو دستگاه دیگر

در تور رسانه ای که دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به مناسبت دهه فجر، برگزار نمود، بازدید از شتاب دهنده خطی بیمارستان امام علی (ع) بجنورد در اولویت قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : محسن رعنائی، معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: دستگاه شتاب‌دهنده، جزو پیشرفته ترین دستگاه ها است که برای درمان بیماران سرطانی در بیمارستان امام علی(ع) بجنورد راه اندازی شده و ۷۰ درصد از پرتودرمانی بیماری های سرطان در استان را پوشش می دهد.

او افزود: جهت پوشش کامل و صددرصدی بیماری های سرطان نیاز به دو دستگاه دیگر داریم که امیدواریم با کمک خیرین استان، این امکان فراهم شود.

رعنائی بیان کرد: این پروژه با هزینه‌ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان و در فضایی به مساحت ۱۱۰ مترمربع در حال اجرا است.

بازدید خبرنگاران از دپارتمان قلب بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد

در ادامه تور رسانه‌ای دهه فجر، خبرنگاران از دپارتمان قلب بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد بازدید کردند.

این مرکز که از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز کرده، به‌عنوان قطب درمان بیماری‌های قلبی در خراسان شمالی شناخته می‌شود و با ارائه خدمات تخصصی و تعرفه‌های دولتی، تأثیر زیادی در کاهش هزینه‌های درمانی بیماران داشته است. 

کیوان سبحانیان، فوق تخصص قلب و عروق، در این بازدید اظهار کرد: ما در دپارتمان قلب بیمارستان امام حسن (ع) بهترین تجهیزات را برای انجام جراحی‌های قلبی در اختیار داریم و نیروی متخصص و ماهر بومی برای انجام این عمل‌ها به کار گرفته‌ایم.

وی افزود: توانایی انجام تمام عمل‌های قلبی بزرگسالان، از جمله پیوند رگ و تعویض دریچه قلب، را داریم و این مرکز به‌طور ۲۴ ساعته فعال است و تمامی خدمات درمانی و جراحی‌های قلبی به‌طور کامل در اینجا انجام می‌شود.

 معاون توسعه مدیریت و کادر علوم پزشکی استان نیز گفت؛ بخش دپارتمان قلب بیمارستان امام حسن (ع) یکی از گرانقیمت‌ترین بخش‌های درمانی استان، به دلیل برخورداری از تجهیزات پیشرفته و نیروی انسانی متخصص است.

گام بلند دانشگاه علوم پزشکی در تأمین امنیت دارویی استان؛

رعنائی در ادامه بازدید گفت: انبار استراتژیک دارو با مساحت ۱۲۹۱ مترمربع در حال احداث است.

او بیان کرد: این انبار تاکنون بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و نقش مهمی در تأمین، ذخیره‌سازی و توزیع داروهای حیاتی استان خواهد داشت.

در این بازدید، امیر امانی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر اهمیت این مجموعه در افزایش امنیت دارویی استان و پاسخگویی سریع در مواقع بحرانی گفت: این انبار استراتژیک با هدف ایجاد زیرساختی مطمئن برای ذخیره‌سازی داروهای ضروری طراحی شده و نقش کلیدی در مدیریت بحران‌های دارویی ایفا خواهد کرد.

معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز در این بازدید به اهمیت سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های سلامت و نقش این پروژه در بهبود نظام تأمین دارو اشاره کرد.

او خاطر نشان کرد: این انبار، بهمن ماه تکمیل و بهار بعد از تجهیز بهره برداری می شود.

https://stnews.ir/short/NKOEA
اخبار مرتبط

در سایت مرکز سنجش پزشکی؛

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد

1403/03/22 12:56

به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛

وزیر علوم از وزیر ارتباطات به‌دلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد

1403/03/21 10:47

در گفت‌وگو با مهر عنوان شد؛

جزییات ارتقا اساتید هنر و علوم انسانی اعلام شد

1403/03/21 10:14

برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛

جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام

1403/03/21 10:00

دبیر شورای آموزش داروسازی خبرداد:

برنامه درسی دکتری عمومی داروسازی بازنگری شد

1403/03/21 09:57

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: