مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر و پارک علم و فناوری مازندران تفاهمنامه همکاری برای راه اندازی و بهرهبرداری مراکز رشد را منعقد کردند.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :از مازندران،توسعه مراکز رشد یکی از اقدامات اساسی است که در استان مازندران به خوبی در حال انجام است.
تفاهمنامه توسعه مراکز رشد بین پارک علم و فناوری و دانشگاه آزاد در رامسر با حضور کریم سلیمانی رییس علم و فناوری استان مازندران ، سید یاسر موسوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و ابراهیم شیرود عشوریان فرماندار شهرستان رامسر منعقد شد.
سید یاسر موسوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در این نشست با اعلام آمادگی برای استفاده از ظرفیتهای علمی، آموزشی، فناورانه و زیرساختی این دانشگاه برای توسعه فعالیتهای فناورانه و دانشبنیان شهرستان، اظهار کرد:پارک علم و فناوری به عنوان یک ضرورت میتواند در عرصه پژوهش و فناوری به دانشگاهها کمک کند و لازمه این کار این است که اساتید دانشگاه باید در میدان عمل حاضر و از روحیه پیشرو و نوآوری برخوردار باشند.
وی با اشاره به توانمندی های علمی استادان و دانشجویان این واحد دانشگاهی خاطرنشان کرد: این تفاهمنامه بستر بسیار ارزشمندی است تا ایده ها و طرح های دانشجویان و اساتید دانشگاه با همکاری پارک علم و فناوری تجاری سازی شده و به ثروت تبدیل شود.
فرماندار رامسر در حاشیه این نشست گفت: رامسر ظرفیت این را دارد که به واسطه نام و آوازه جهانی در زمینه محیط زیست به مرکز بینالمللی در زمینههای دانشبنیان و دیگر محورهای دارای ظرفیت تبدیل شود.
وی در ادامه افزود: طی سالهای اخیر تلاشهای بسیار و پیگیریهای مستمری برای راهاندازی این مرکز در رامسر انجام شد و در نهایت حاصل سال ها تلاش با امضای این تفاهم نامه به سرانجام رسید.
ابراهیم شیرودعشوریان ایجاد این زیرساخت را جزو ضروریات برای پرورش خلاقیت و نوآوری در رامسر به ویژه برای قشر جوان توصیف کرد و افزود: این اقدام تلاشی در جهت تحقق اهداف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت پرورش و ظهور نوآوری و خلق ثروت از دانش و فناوری بهشمار میرود.
فرماندار رامسر استقرار این مرکز در رامسر را هدیهای خوب برای قشر جوان و با استعداد شهرستان تلقی کرد و افزود: عمده مشکلات کشور و شهرستان در زمینههای گوناگون به واسطه فعالیتهای دانشبنیان برطرف می گردند.
رئیس پارک علم و فناوری استان مازندران نیز پارکهای علموفناوری را پیشگام توسعه کشورها معرفی و اظهار کرد: حدود ۳۵۰ هسته فناور و شرکت دانشبنیان در مازندران فعالیت دارد که از این تعداد ۱۴۶ شرکت دانشبنیان است.
وی با توضیح اینکه از گلوگاه تا رامسر به محلی برای ایجاد مراکز رشد و نوآوری به لحاظ ساختاری تبدیل شده و این مراکز در جای جای استان مستقر هستند، یادآور شد: امید می رود ساختار های ایجاد شده در استان به محلی برای فعالیتهای نوآورانه نخبگان مازندران تبدیل شود.
این مقام مسوول، رامسر در غرب مازندران را مرکزی دیگر در جهت رشد نوآوری دانست و ادامه داد: فعالیتهای گردشگری، کشاورزی، پزشکی و دریایی همگی از محورهای فعالیتهای دانشبنیان و نوآورانه محسوب میشوند.
او با بیان اینکه رامسر با عنوان خاستگاه کنواسیون حفاظت از تالابهای دنیا میتواند به محلی برای ایجاد سایت بینالمللی فعالیتهای دانشبنیان تبدیل شود، تصریح کرد: در پارک علم و فناوری مازندران تعاملات خوبی با کشور های همسایه از جمله روسیه برقرار است.
با اعلام فراخوان «مسیر» صورت گرفت؛
آغاز پذیرش عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس1403/03/21 18:43
1403/03/21 13:14
در راستای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و توسعه اقتصاد دانشبنیان؛
جلسه گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج و جمعی از شرکتهای دانشبنیان کردستان برگزار شد1403/03/21 10:49
1403/03/21 10:30
1403/03/21 10:21
1403/03/21 10:15
گفتگوی با رییس صندوق نوآوری و شکوفایی؛
«تولیدفراسرزمینی» ۱۵ محصول دانشبنیان/ایجاد۱۰۰۰خط تولید در ۱۲ سال1403/03/21 09:54
1403/03/20 11:35
1403/03/20 10:37