مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
شرکت ویدار رباتیک خانه ایده مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مسابقات اختراعات جهانی دبی (DIS ۲۰۲۴) در بخش رقابتی موفق به کسب ۳ مدال طلا، ۳ مدال نقره و یک مدال برنز در بخش نمایشگاه یک مدال برزنز کسب کرد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : شرکت ویدار رباتیک خانه ایده از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در تیم ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران، در سومین دوره مسابقات کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای شرکت کرد.
تیم ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران در این دوره از مسابقات، که از تاریخ ۲۵ تا ۲۸ آذر سال جاری به میزبانی کشور چین برگزار شد، موفق به کسب افتخارات چشمگیری شد.
این رقابتها با حضور ۱۵ تیم از اعضای اصلی سازمان و برخی اعضای ناظر برگزار شد. تیم ملی ایران با ارائه عملکردی برجسته موفق به کسب یک مدال طلا و یک مدال نقره در بخشهای مختلف مسابقات گردید و در مجموع تیمی، مقام نخست این رقابتها را به خود اختصاص داد.
این موفقیت بزرگ، جلوهای از پیشرفت علمی و فنی جوانان ایرانی در عرصه فناوریهای نوین و رباتیک است و بار دیگر توانمندیهای ملی کشور را در سطح بینالمللی به نمایش گذاشت.
همچنین شرکت ویدار رباتیک خانه ایده با شرکت در مسابقات اختراعات جهانی دبی (DIS ۲۰۲۴) در بخش رقابتی موفق به کسب ۳ مدال طلا، ۳ مدال نقره و یک مدال برنز در بخش نمایشگاه یک مدال برزنز کسب کرد.
کالسکه هوشمند، ربات بازرس لوله، کلاه کاسکت هوشمند، کمربند کار در ارتفاع، قمقمه سنگ کلیه، ربات کشاورز، مچ بند ترک سیگار و دستگاه فیزیوتراپی هوشمند از جمله اختراعات است که توسط شرکت خانه ایده ارائه شده است.
دومین دوره مسابقات جهانی ابداعات و اختراعات دبی (DIS ۲۰۲۴) در تاریخهای ۲۲ و ۲۳ آذر در کشور امارات متحده عربی برگزار شد. این نمایشگاه بینالمللی تحت نظارت سازمان مالکیت معنوی جهان (WIIPA) و در محل دانشگاه دبی (University of Dubai) و با حمایت دانشگاههای کرواسی، ترکیه و رومانی و مراکز مربوط به مخترعین در کشور امارات برگزار گردید.
در این دوره از نمایشگاه، ۲۶۵ تیم از ۲۲ کشور دنیا از جمله امارات متحده عربی، انگلستان، رومانی، کرواسی، چین، بحرین، سریلانکا، عراق، ترکیه، تایوان، تایلند، مالزی، کامبوج، ماکائو و جمهوری اسلامی ایران و … به صورت حضوری و غیرحضوری اختراعات خود را به مدت دو روز در معرض نمایش گذاشتند.
مخترعین و پژوهشگران ایرانی از رشتههای مختلفی همچون رباتیک، هوش مصنوعی، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، مهندسی الکترونیک، کشاورزی، مهندسی مکانیک، مهندسی پزشکی، داروسازی، انرژی، محیطزیست، سلامت و ... در سه سطح دانشآموزی، دانشجویی و استارتاپی در این رویداد بینالمللی شرکت کردند و در مجموع موفق به کسب ۱۱ مدال طلا، ۱۷ مدال نقره، ۶ مدال برنز و چندین جایزه ویژه شدند.
با اعلام فراخوان «مسیر» صورت گرفت؛
آغاز پذیرش عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس1403/03/21 18:43
1403/03/21 13:14
در راستای حمایت از شرکتهای دانشبنیان و توسعه اقتصاد دانشبنیان؛
جلسه گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج و جمعی از شرکتهای دانشبنیان کردستان برگزار شد1403/03/21 10:49
1403/03/21 10:30
1403/03/21 10:21
1403/03/21 10:15
گفتگوی با رییس صندوق نوآوری و شکوفایی؛
«تولیدفراسرزمینی» ۱۵ محصول دانشبنیان/ایجاد۱۰۰۰خط تولید در ۱۲ سال1403/03/21 09:54
1403/03/20 11:35
1403/03/20 10:37