حوزه سلامت تحمل مسائل سیاسی را ندارد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: حوزه سلامت نباید سیاسی شود و با سپردن کارها به متخصصان باید به فکر ارتقای سلامت مردم باشیم.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :حسن طاهر احمدی امروز در مراسم معارفه خود گفت: حوزه سلامت هم موجب افتخار و هم شاید موجب بروز مشکلات و سرافکندگی دولتها می شود زیرا شاخص سلامت موجب رضایت مردم می شود و حوزه سلامت بسیار گسترده است و از تولد تا مرگ را در بر می گیرد و حتی کشورهای توسعه یافته نمی توانند در بخش درمان و سلامت رضایتمندی کامل را جلب کنند. 

وی گفت: در ایران همه دولتها به حوزه سلامت بها دادند ولی هیچگاه به نقطه مطلوب نرسیدیم و در یک دهه گذشته تحریمها در بخش دارویی و تجهیزات مشکل ساز شد و چالشها را بیشتر کرد. 

طاهر احمدی بیان کرد: امروز وزارت بهداشت بیش از ۱۰۰ همت بدهی دارد که با کسری بودجه نقش تعیین کننده در خدمت رسانی دارد و خوشبختانه با تدبیر رهبری از صندوق ذخیره ارزی یک میلیارد دلار در اختیار بهداشت و درمان قرار گرفته که بتوانیم نیازها را تامین کنیم. 

وی گفت در استان در حوزه سلامت ۱۸۰۰ میلیارد تومان بدهکاریم که سنگین است و اگر نمایندگان کمک نکنند دچار بحران خواهیم شد و مشکلات بیشتر می شود و ماهانه ۷۰ میلیارد تومان افزایش بدهی داریم. 

این مدیر اظهارداست: تکمیل پروژه های نیمه تمام امروز اگر بودجه باشد ۷ هزار میلیارد تومان نیاز دارد و پروژه شهید رجایی که گفته شد ۸۳ درصد پیشرفت دارد هنوز اماده نیست و بنظر می رسد بیش از ۶۰ درصد پیشرفت ندارد و تکمیل آن دو سال طول می کشد. 

وی بیان کرد: درآمدهای ما با داشتن ۱۰ بیمارستان حدود ۷۰ درصد کمتر از استانهای مشابه است در استان ۱۰۰ میلیارد درآمد داریم که در استانهای دیگر و مشابه ۱۷۰ میلبارد تومان است. 

سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی قزوین گفت: از نمایندگان مجلس طلب کمک دارم و تعجب می کنم این استان زرخیز که باید در حوزه سلامت سرآمد باشد اما از استانهای محروم هم عقب تر است. 

وی گفت: ۱۴۰۰ نفر نیروی شرکتی داریم که بخش اعظم درامدها به حقوق می رسد و ماهانه ۴۰ میلیارد تومان و سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز است که نیروها رسمی شوند و باید نیروهای شرکتی را سرو سامان دهیم و ردیف دار شوند. 

طاهر احمدی گفت: افزایش بی رویه ظرفیت ها از دیگر مشکلات است و قرار بود ۳۵ دانشجو جذب شود و یک باره به ۶۰ نفر رسیده و امروز سالانه ۲۶۰ دانشجوی پزشکی جذب می شود که زیرساختها مهیا نیست و با تراکم دانشجو مواجهیم. 

وی بیان کرد: وضعیت بهداشت و درمان استان گل و بلبل نیست هر چند متاثر از شرایط کشوری است ولی امروز ماندگاری کادر پزشکی خیلی سخت شده است. 

این مدیر گفت: کاهش نرخ باروری در استان نگران کننده است و برای ثابت بودن جمعیت باید آمار ما ۱.۷ درصد باشد اما در استان ۱.۳ و برخی شهرستانها زیر یک است و اگر تدبیر نشود با جمعیت سالخوردگان مواجه خواهیم شد. 

وی اظهارداشت: می توان حوزه سلامت استان را ارتقا بخشید و رضایت مردم را جلب کرد و باید کاری کنیم خانواده ای که بیمار دارد فقط رنج بیماری را تحمل کند و دغدغه دیگر نداشته باشد. 

طاهر احمدی اظهارداشت: همه باید کمک کنند تا به وحدت رویه در ارتقای سلامت کمک شود و ما هم باید در نیروها انگیزه ایجاد کنیم و این که ۲۰ ماه عقب ماندگی پرداخت کارانه ها داریم خوب نیست اگر حق کادر درمانی را زودتر پرداخت کنیم به افزایش انگیزه نیروها کمک می کند 

وی تصریح کرد: از همه ظرفیتها باید برای حل مشکلات استفاده کنیم و خیرین و صنعتگران بزرگترین ظرفیت است و صنعت آبروی استان است و همانگونه که از آلودگی و پیامدهایش بی نصیب نیستیم باید از مزیت آنها هم برخوردار شویم و تولیدکنندگان در وظیفه ذاتی و مسئولیت اجتماعی هم مشارکت کنند 

وی گفت: بایستی از مولد سازی و مدیریت منابع برای حل چالشها استفاده کنیم و از نمایندگان هم انتظار داریم ۱۴۰۰ نفر نیروی شر‌کتی تعیین تکلیف شوند.

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/en8PY
اخبار مرتبط

با اعلام فراخوان «مسیر» صورت گرفت؛

آغاز پذیرش عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس

1403/03/21 18:43

در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان؛

جلسه‌ گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج و جمعی از شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان برگزار شد

1403/03/21 10:49

گفتگوی با رییس صندوق نوآوری و شکوفایی؛

«تولیدفراسرزمینی» ۱۵ محصول دانش‌بنیان/ایجاد۱۰۰۰خط تولید در ۱۲ سال

1403/03/21 09:54

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: