مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
برای نخستین بار در کشور، کنفرانس ملی آهنسازی مهر ماه ۱۴۰۳ به همت فولاد کاوه جنوب کیش در شهر بندرعباس برگزار خواهد شد.
به گزارش«خبرگزاری علم و فناوری»؛ این در حالی است که در ایران بیش از ۹۰ درصد تولید فولاد به روش قوس الکتریکی انجام میشود که با توجه به بهرهمندی کشور از منابع طبیعی فراوان انرژی نشان از فراهم بودن بستر حرکت صنعت فولاد کشور در مسیر تولید فولاد سبز است. وی افزود: از سوی دیگر با توجه به دادههای مطالعات طرح جامع فولاد کشور (پایش سال ۱۴۰۱) ایران با فاصله چشمگیر از دیگر کشورها رتبه دوم تولید آهن اسفنجی را در جهان دارد. دکتر حاتمی تصریح کرد: طی سالهای اخیر، تولید آهن اسفنجی در جهان روند روبهرشدی داشته و به بیش از ۱۲۵ میلیون تن در سال ۲۰۲۲ رسیده است که سهم ایران تولید ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تن آهن اسفنجی بوده است.
مدیرعامل فولاد کاوه با بیان اهمیت برگزاری کنفرانس و رویدادهای ملی و بینالمللی با موضوعات تخصصی صنعت فولاد و نقش مؤثر این رویدادها در انتقال تجربیات شرکتها، تسهیم دانش و ایجاد ارتباط پایدار بین فعالان این حوزه بیان کرد: ارائه دستاوردهای علمی و فنی شرکتهای دانشبنیان و ایجاد پل ارتباطی میان تولیدکنندگان صنعت فولاد و پژوهشگران این حوزه، منجر به همافزایی و تبادل دانش، تجربیات صنایع فولادی و توسعه متوازن و پایدار اکوسیستم دانشبنیان در صنعت آهن و فولاد میشود.
دکتر حاتمی با اشاره به پیشرفتهای تکنولوژیک و نیاز روزافزون جهان به صنعت فولاد گفت: صنعت آهن و فولاد همواره به دنبال راهکارهای نوین برای بهبود کیفیت و کارآیی تولیدات خود در راستای تولید فولاد سبز است. از این رو توسعه پایدار و مسوولانه در این حوزه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. وی در خصوص لزوم برگزاری کنفرانسهای ملی و بینالمللی عنوان کرد: هدف از برگزاری این محافل علمی در واقع جذب افراد مستعد این حوزه با رویکرد بهکارگیری توان علمی، فنی و مهارتهای این افراد در عرصه تولید و صنعت است. مدیر عامل SKS اضافه کرد: از طریق برگزاری این کنفرانسها و محافل علمی میتوان زمینه توسعه، تعالی و پیشرفت افراد مستعد و شکوفایی بیش از پیش صنعت فولاد کشور را مهیا کرد. دکتر حاتمی همچنین با اشاره به ظرفیتها و توانمندیها و دستاوردهای موفق مجموعه بزرگ فولاد کاوه جنوب کیش گفت: توان بالای فنی و مهندسی مجموعه SKS در کنار بیش از ۱۰ سال تجربه موفق و پرافتخار در زنجیره تولید فولاد کشور و دستاوردها و افتخارات این مجموعه عظیم تولیدی، سنگ بنا و نیروی پیشران برای برگزاری نخستین کنفرانس ملی آهنسازی کشور توسط مجتمع عظیم فولاد کاوه جنوب کیش را فراهم آورده است.
مدیر عاملSKS محورهای اصلی این کنفرانس را توسعه و اقتصاد آهنسازی، تکنولوژیهای آهنسازی، فرآیند آمادهسازی و احیا، فرآیند ریفرمینگ و تولید گاز احیاکننده و فولاد سبز؛ محیط زیست و توسعه تکنولوژی عنوان و بیان کرد: در حوزه توسعه و اقتصاد آهنسازی به بررسی مزیتها در انواع روشهای تولید آهن اسفنجی، تولید، تجارت و مصرف آهن اسفنجی در سطح منطقهای و بینالمللی، اقتصاد ایران و عوامل مؤثر بر مصرف آهن، راهکارها و روشهای افزایش ظرفیت و راندمان در تولید آهن اسفنجی و چالشهای فراسوی توسعه صنعت آهنسازی، هوشمندسازی و نقش اتوماسیون و هوش مصنوعی در چابکسازی فرآیند احیای مستقیم پرداخته خواهد شد. وی تصریح کرد: در حوزه تکنولوژیهای آهنسازی و فرآیند آمادهسازی و احیا، موضوعاتی مانند: متالورژی و فرآیندهای کوره احیای مستقیم به روش میدرکس و سایر روشها، مدیریت مصرف انرژی در فرآیند تولید آهن اسفنجی، افزایش عمر کاتالیستها در فرآیند احیای مستقیم و بررسی راهکارهای افزایش عمر و کاهش عیوب (خزش) در تیوب ریفورمرها در دستور کار کنفرانس قرار گرفته است. حاتمی همچنین با اشاره به اهمیت تولید فولاد سبز و حفاظت از محیط زیست به عنوان یکی دیگر از محورهای این کنفرانس عنوان کرد: امکانسنجی جایگزینی گاز هیدروژن به جای گاز طبیعی، بهینهسازی روشهای نوین تولید آهن اسفنجی و سیستمهای پایش CO۲ از محورهای مهم این رویداد خواهد بود.
مدیرعامل فولاد کاوه در پایان ضمن دعوت از تمام پژوهشگران، فعالان صنعت فولاد و علاقهمندان به مشارکت در این نخستین و بزرگترین رویداد علمی کشور در حوزه آهنسازی گفت: پژوهشگران، علاقهمندان و فعالان صنعت فولاد کشور میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق وبسایت رسمی کنفرانس ملی آهنسازی به نشانی WWW.Nic.sksco.ir یا ایمیل nic۲۰۲۴@sksco.ir اقدام کنند.
گفتنی است شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با دارا بودن دو کارخانه آهنسازی به روش میدرکس و با ظرفیت تولید تجمیعی سالانه یک میلیون و ۸۶۲ هزار تن آهن اسفنجی در سال یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آهن اسفنجی کشور است که این ظرفیت با تزریق اکسیژن به حدود ۲ میلیون تن در سال افزایش یافته است. همچنین این شرکت در راستای توسعه متوازن زیرساخت برای دستیابی به تولید پایدار و تکمیل ظرفیت اسمی کارخانههای فولادسازی خود، پروژه مدول سوم احیا را با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن در سال ۱۴۰۲ آغاز کرده و این پروژه تا ابتدای خرداد ۱۴۰۳ پیشرفت ۳۵درصدی را به همراه داشته است که نشان از عزم جدی و تعهد این شرکت به توسعه صنعت فولاد کشور است.
1403/03/22 11:24
1403/03/22 09:26
1403/03/21 13:27
1403/03/21 13:25
رییس اتاق بازرگانی سنندج خبر داد:
شکوفایی ایدههای بانوان کردستانی در رویداد کارآفرینی تاک1403/03/21 17:21
1403/03/20 11:21
1403/03/20 11:13
1403/03/20 10:32
با حضور صاحبنظران مدیریت داراییهای فکری بررسی شد
گلوگاههای اجرای ماده ۵ قانون جهش تولید دانشبنیان1403/03/20 10:29
در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار میشود؛
اولین همایش ملی نقش دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی1403/03/20 10:23