پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و نوآوری

خبرگزاری علم و فناوری گزارش می‌دهد

درخواست همکاری  برق منطقه‌ای مازندران از شرکت‌های دانش بنیان

مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان لیست نیازمندی‌های خویش برای تامین زیرساخت‌های مجموعه خویش را اعلام کرد و گفت: با شرکت‌های فناوری فعال در این حوزه همکاری می‌کنیم.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری  جلسه مدیرعامل برق منطقه‌ای مازندران و گلستان، کوروش موسوی تاکامی در کنار رئیس پارک علم و فناوری استان به همراه مدیران مرکز نوآوری، هوشمندسازی، کنترل و کنترل پهپادی شهید چمران برق منطقه ای مازندران و گلستان و شرکت توسعه دهندگان آسمان فرید هم در این راستا برگزار شده است.

کوروش موسوی تاکامی مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هدف اصلی ما حمایت از شرکت‌های استارتاپی، نوپا و دانش بنیان است.

وی تصریح کرد: در کنار حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، مجموعه ما هم یک سری نیازمندی‌هایی دارد که انتظار داریم از طریق شرکت های نوپا و دانش بنیان تامین شود. مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای مازندران و گلستان خاطر نشان کرد: بنا داریم از شرکت‌های نوپایی که ظرفیت مناسب برای تأمین نیازمندی‌های مجموعه‌های برق را در استان دارند استفاده کنیم.

وی ادامه داد: به عنوان نمونه از شرکت‌های مرتبط با حوزه عملکرد هوش مصنوعی و داده‌کاوی دعوت به کار می نماییم و محصولات تولیدی آنها را در این زمینه خریداری می‌کنیم.

موسوی تاکامی با اعلام اینکه در حال حاضر نیاز به ربات‌هایی داریم که روی دکل‌های خطوط انتقال و فوق توزیع نیروی برق ما حرکت کرده و نسبت به تعمیر و تعویض قطعات معیوب اقدام کنند و همچنین در بحث هوش مصنوعی به ما در موضوع مدیریت بار، پیش بینی بار و دیسپاچینگ کمک کنند، ادامه داد: شرکت‌هایی که بتوانند با استفاده از متدهای هوش مصنوعی، داده کاوی و بلاک چین، عمر باقیمانده تجهیزات و زمان تا رخداد خطا را مشخص کنند، قبل از بروز خطا می شود نسبت به رفع نقص تجهیزات اقدام کرده و یا پایش مناسبی از وضعیت خطوط و پست های انتقال و فوق توزیع نیروی برق داشته باشیم، به صورت جدی مورد حمایت قرار می‌گیرند.

موسوی تاکامی اضافه کرد: با حمایت از شرکت دانش بینان حوزه پهپادی، توانستیم در شناسایی تجهیزات معیوب خطوط انتقال نیروی برق و شناسایی کریدورهای مسیر خطوط و همچنین شناسایی مستحدثات متجاوز به حرائم خطوط استفاده نماییم که ضمن مستندسازی و آرشیو مستندات، شناسایی اهداف، از دقت بالایی نیز برخوردار است.

موسوی تاکامی در پایان افزود: هوش مصنوعی و هوشمندسازی باید در فرآیندهای عملیاتی، محاسباتی، شناسایی، تخمین و مدیریت پروژه شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان بکار گرفته شده و دخالت نیروی انسانی را باید در عملیات اجرایی کمتر و کمتر کرد.

انتهای پیام/

https://stnews.ir/short/ND5W3
اخبار مرتبط

با اعلام فراخوان «مسیر» صورت گرفت؛

آغاز پذیرش عضویت در مرکز رشد فناوری نخبگان پارک فناوری پردیس

1403/03/21 18:43

در راستای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان؛

جلسه‌ گروه اقتصاد مردمی بنیاد تعاون بسیج و جمعی از شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان برگزار شد

1403/03/21 10:49

گفتگوی با رییس صندوق نوآوری و شکوفایی؛

«تولیدفراسرزمینی» ۱۵ محصول دانش‌بنیان/ایجاد۱۰۰۰خط تولید در ۱۲ سال

1403/03/21 09:54

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: