دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی

با تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی؛

دکتر غلامحسین مجذوبی رئیس دانشگاه بوعلی‌ همدان شد

شورای عالی انقلاب فرهنگی، حکم دکتر غلامحسین مجذوبی به عنوان رئیس دانشگاه بوعلی‌سینا را تایید کرد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : در بخشی از این حکم آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب‌عالی و بر اساس مصوبه جلسه ۶۲ مورخ 1403/11/02 کمیته تعیین روسای دانشگاه‌ها-شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این حکم از تاریخ 1403/۱۱/30به مدت چهار سال به «ریاست دانشگاه بوعلی‌سینا همدان» منصوب می‌شوید.

از جناب‌عالی انتظار دارد با توکل به خداوند سبحان، مدیریت آن دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و سند دانشگاه اسلامی به انجام رسانید. امیدوار است با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبرد دولت وفاق ملی و با جلب همکاری دانشگاهیان و صاحب نظران، وظایف محوله را به نحو شایسته انجام دهید.

گفتنی است، دکتر غلامحسین مجذوبی عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی‌سینا و با مرتبه استاد ممتاز، آذرماه ۱۴۰۳ در حکمی توسط دکتر حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به عنوان سرپرست دانشگاه بوعلی‌سینا منصوب شده بود.

 

https://stnews.ir/short/Njxy7
اخبار مرتبط

در سایت مرکز سنجش پزشکی؛

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد

1403/03/22 12:56

به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛

وزیر علوم از وزیر ارتباطات به‌دلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد

1403/03/21 10:47

در گفت‌وگو با مهر عنوان شد؛

جزییات ارتقا اساتید هنر و علوم انسانی اعلام شد

1403/03/21 10:14

برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛

جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام

1403/03/21 10:00

دبیر شورای آموزش داروسازی خبرداد:

برنامه درسی دکتری عمومی داروسازی بازنگری شد

1403/03/21 09:57

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: