همایش‌ها و جشنواره‌ها

رسانه، صدای صنعت؛ جهش زیرساختی در شهرک‌های صنعتی سمنان با ظرفیت آبی ۹۵۰ لیتر در ثانیه

در نخستین گردهمایی خبرنگاران شهرستان سمنان، مدیرکل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با تأکید بر نقش کلیدی رسانه‌ها در توسعه صنعتی، از افزایش چشمگیر ظرفیت آبی، پروژه‌های زیرساختی گسترده و راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی خبر داد؛ اقدامی که نوید جهشی بزرگ در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و رونق تولید استان می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :در نخستین گردهمایی خبرنگاران شهرستان سمنان؛ که به میزبانی شرکت شهرک های صنعتی و با حضور شماری از مسئولان و  خبرنگاران شهرستان سمنان در سالن اجتماعات ساختمان کسب و کار شهرک صنعتی سمنان؛ برگزار شد،محمدرضا باقری، مدیرکل شرکت شهرک‌های صنعتی استان، با اشاره به اهمیت رسانه در توسعه صنعتی اظهار داشت: رسانه می‌تواند صدای صنعت باشد؛ اگر تولید دیده نشود، سرمایه‌گذاری نیز رشد نخواهد کرد.

وی با ارائه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در حوزه زیرساخت‌های صنعتی، گفت: ظرفیت آبی شهرک‌های صنعتی استان ۴۲۰ لیتر بوده که  بیش از ۴۳۰ لیتر در ثانیه به آن اضافه شده  ؛ در شهرک صنعتی سمنان نیز ۲۰۰ لیتر به ظرفیت قبلی اضافه شده که نشان‌دهنده پویایی صنعت استان است.

باقری با اشاره به پروژه‌های مهم در حوزه برق، آب، و خدمات، افزود: ایستگاه متر مکعبی آماده، زمین‌های صنعتی مناسب، و احداث پست برق از جمله ظرفیت‌هایی هستند که در کمتر شهرکی در کشور دیده می‌شود.

او همچنین از آغاز تفاهم‌نامه‌ای برای انتقال آب از خارج استان خبر داد و گفت: برای نخستین بار، انتقال آب از تهران به غرب استان سمنان در دستور کار قرار گرفته و مراحل کارشناسی و قیمت‌گذاری انجام شده است.

مدیرکل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با اشاره به راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی، بیان کرد: ورودی مجزا و زیرساخت‌های مستقل برای منطقه ویژه اقتصادی در حال اجراست؛ این منطقه می‌تواند نقطه‌عطفی در توسعه صنعتی استان باشد.

وی از خبرنگاران خواست تا با انعکاس ظرفیت‌های صنعتی استان، نقش مؤثری در جذب سرمایه‌گذاری ایفا کنند و گفت: شهرک صنعتی سمنان یکی از مجهزترین شهرک‌های کشور است؛ رسانه‌ها باید این توانمندی را به تصویر بکشند./ انتهای خبر 

https://stnews.ir/short/46p2z
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: