مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
مشاور وزیر بهداشت و رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: سلامت، محور اصلی توسعه پایدار کشور و نیازمند حضور و مشارکت همه دستگاههای مرتبط و خود مردم است.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : دکتر سیدحسن امامی رضوی در چهارمین مجمع سلامت استان همدان، سلامت را به عنوان یکی از مهم ترین مسائل و دغدغههای کشور دانست و اظهار کرد: دولت چهاردهم محور سلامت را در کنار آموزش، معیشت و مسکن در جایگاه متعالی قرار داده است و امیدواریم ارتقای سلامت مردم در سایه این دغدغهمندی و اقدامات مدنظر، تحقق یابد.
وی با تأکید بر نقش مشارکتجویی و حمایتطلبی در تقویت ساختارها و فرایندهای سلامت جامعه، افزود: امید به زندگی توأم با سلامتی از محورهای مهم ارتقای کیفیت زندگی است که تحقق آن نیازمند اصلاح سبک زندگی، تغذیه سالم و فعالیت فیزیکی مناسب است.
مشاور وزیر بهداشت بر لزوم افزایش فعالیت فیزیکی در جامعه اشاره کرد و گفت: فعالیت فیزیکی مناسب شامل ۷ تا ۱۰ ساعت فعالیت هفتگی است که ضربان قلب را به ۱۲۰ برساند؛ زمانی که مسئولان عامل به این موضوع باشند، مردم نیز همراه خواهند شد.
امامی رضوی امنیت غذایی را شامل امنیت و ایمنی غذایی دانست و ابراز کرد: نان کامل که قوت غالب مردم است، نقشی مؤثر در سلامت جامعه دارد؛ چرخه تولید و ارائه نان کامل از گندم تا سفره مردم باید مورد توجه قرار گیرد تا نان سبوسدار به میزان کافی و با کیفیت در دسترس همگان باشد.
وی با اشاره به مضرات استفاده بیش از حد مجاز از آفتکشها و سموم در کشاورزی، عنوان کرد: استفاده از این مواد در محصولات کشاورزی سلامت جامعه را تحت تأثیر قرار میدهد؛ همچنین مصرف بیرویه غذاهای آماده به دلیل وجود مواد نگهدارنده و فرایندهای ماندگاری، شاخصهای سلامتی را کاهش میدهد، بنابراین مردم باید در مصرف این مواد اعتدال را رعایت کنند.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان اینکه شناسهدار کردن محصولات کشاورزی از راهکارهای مهم تأمین سلامت تغذیه است، گفت: سازمان جهاد کشاورزی باید این مهم را در راستای ایمنی غذایی جامعه با جدیت دنبال کند؛ همچنین فرهنگسازی برای مطالبهگری مردم در زمینه نان کامل، ضرورتی انکارناپذیر است تا نسلهای آینده نیز با مزایای این نان سالم آشنا شوند.
امامی رضوی تصادفات رانندگی را از دیگر دغدغههای مهم جامعه برشمرد و خواستار شکلگیری نهضت عمومی «نه به تصادف» شد؛ خاطرنشان کرد: با فرهنگسازی، آموزش و سختگیری پلیس راهور میتوان آمار تصادفات را کاهش داد؛ هرچند مشکلات خودرویی و جادهای نیز در این زمینه مؤثر است، اما در کشورهای منطقه با شرایط مشابه آمار تصادفات بسیار کمتر است.
وی بیان کرد: ۶۰ درصد تصادفات جادهای در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ میدهد که با راهاندازی مهمانسراهای بینراهی میتوان از خستگی و افراط در رانندگی پیشگیری کرد.
مشاور وزیر بهداشت تأکید کرد: تا زمانی که مردم نخواهند، سلامت جامعه تأمین نمیشود؛ همانگونه که مشارکت مردم در برنامه واکسیناسیون فلج اطفال موجب ریشهکنی این بیماری شد، تأمین شاخصهای سلامتی نیز نیازمند مطالبهگری و مشارکت عمومی است.
امامی رضوی ایراز کرد: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با رویکرد مشارکتجویی و حمایتطلبی، مسیر ارتقای سلامت جامعه را هموار میکند و امید است با همراهی همه بخشهای جامعه، گامهای مؤثری در این مسیر برداشته شود.
انتهای پیام/
رتبهبندی بینالمللی
حضور دانشگاه هرمزگان در دو فهرست رتبهبندی بینالمللی دانشگاههای آسیایی و جوان دنیا برای اولینبار1403/03/27 15:48
1403/03/21 12:54
1403/03/21 12:17
به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛
وزیر علوم از وزیر ارتباطات بهدلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد1403/03/21 10:47
1403/03/21 10:39
1403/03/21 10:37
برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛
جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام1403/03/21 10:00