پزشکی و سلامت ,همایش‌ها و جشنواره‌ها

شانزدهین کنگره بین المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و درد برگزار می‌شود

جدیدترین دستاورد‌ها در زمینه مدیریت درد و کاربرد هوش مصنوعی در حفظ جان بیماران در شانزدهین کنگره بین المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و درد ارائه می‌شود

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : جدیدترین دستاورد‌ها در زمینه مدیریت درد و کاربرد هوش مصنوعی در حفظ جان بیماران ۱۶ تا ۱۸ آبان ماه امسال در شانزدهین کنگره بین المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و درد در تالار ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به متخصصان این رشته ارایه می‌شود.

علیرضا سلیمی، رییس این کنگره با اعلام این خبر افزود: امروزه بیماران زیادی از درد‌های پس از جراحی و درد‌های مزمن مانند درد‌های ناشی از سرطان‌ها و کمر درد شکایت دارند که به کمک تکنیک‌های جدید کمک زیادی به کاهش درد این بیماران می‌توان کرد.

وی با اشاره به اینکه یکی از فلوشیپ‌های شاخص رشته بیهوشی که طی سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است، رشته مدیریت و کنترل در‌های حاد و مزمن است، یادآور شد: جدیدترین روش‌های مربوط به مدیریت و کنترل درد در شانزدهین کنگره بین المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و درد به پزشکان ارایه می‌شود.

 سلیمی اظهار کرد: در حال حاضر پژوهشگران رشته بیهوشی و مراقبت‌های ویژه در حال جمع آوری اطلاعات در مورد وضعیت بحرانی بیماران حین عمل جراحی با هدف ارایه این اطلاعات به هوش مصنوعی هستند و پیش بینی می‌شود در آینده نزدیک هوش مصنوعی بتواند با هشدار وضعیت بحرانی بیمار حین عمل به متخصص بیهوشی وی را زودتر از وضعیت بیمار آگاه سازد که این امر در نجات جان بیماران بسیار موثر خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه استفاده از سونوگرافی برای انجام «رژیونال آنستزی» از دیگر تکنیک‌های نسبتا نوین و درحال گسترش است که قرار است در این کنگره جدیدترین دستاورد‌های آن ارایه شود، تصریح کرد: در این روش بدون آنکه نیاز به بیهوش کردن فرد باشد، داروی بی حسی مستقیما در اطراف عصب- مثلا یک پا -تزریق و آن پا کاملا بی حس می‌شود که این روش برای اعمال جراحی روی بیماران به خصوص آنان که مشکلات قلبی دارند، شیوه‌ای بسیار مفید است.

رئیس شانزدهین کنگره بین‌المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و درد در ادامه گفت: از آنجا که متخصصان رشته بیهوشی با مسائل صنفی از قبیل خالی ماندن صندلی‌های دستیاری رشته بیهوشی و بی توجهی به این رشته مهم در کشور روبرو هستند، طی روز‌های برپایی کنگره پنل مسایل صنفی برگزار می‌شود.

همچنین در پنل «بیهوشی ۱۴۳۰» رشته بیهوشی در ۳۰ سال آینده به تصویر کشیده خواهد شد که در این پنل متخصصان این رشته در زمینه برنامه ریزی و سیاست گذاری رشته بیهوشی در سی سال آینده از جمله تعداد دستیاران مورد نیاز این رشته به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.

وی همچنین از بیهوشی برای جراحی قلب، اعصاب، اطفال، زنان و مباحث جدید روز دنیا مانند پایشگر‌ها (مانیتورینگ) که به پایش وضعیت بیمار حین عمل می‌پردازد به عنوان دیگر مباحث این کنگره سه روزه که قرار است با حضور بیش از دو هزار نفر از متخصصان این رشته از سراسر کشور و ۱۰ میهمان خارجی از کشور‌های مختلف که به صورت ویدئو کنفرانس در این کنگره شرکت می‌کنند، خبر داد.

 سلیمی اظهار داشت: گیمیفیکیشن (GamiFiction)، ساخت موسیقی با بهره گیری از صدا‌های ضربان قلب و دستگاه‌های اتاق عمل و برپایی جشنواره عکاسی با سوژه ثبت لحظات در اتاق عمل و با هدف معرفی دشواری‌های رشته بیهوشی از دیگر برنامه‌هایی است که قرار است در این کنگره ارایه شود.

گفتنی است، همزمان با برپایی «شانزدهین کنگره بین المللی آنستزیولوژی، مراقبت‌های ویژه و درد» نمایشگاه تجهیزات جانبی جدیدترین دستگاه‌ها و تجهیزات اتاق عمل و بخش‌های مراقبت‌های ویژه را به متخصصان این رشته معرفی خواهند کرد.

https://stnews.ir/short/ND5rb
اخبار مرتبط
تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: