مشاهده اخبار از طریق شبکه های اجتماعیمشاهده
مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو،بر خطرات ناشی از مصرف بیرویه رنگهای خوراکی مصنوعی تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : یوسف صادقیان امین به افزایش مصرف رنگهای خوراکی مصنوعی در محصولات غذایی هشدار داد.
وی با اشاره به اینکه برخی از این رنگها میتوانند تاثیرات منفی بر سلامت مصرفکنندگان داشته باشند، گفت: رنگهای خوراکی مصنوعی به دلیل ترکیبات شیمیایی خاص خود میتوانند در برخی افراد موجب آلرژی، حساسیت و حتی اختلالات رفتاری شوند. ضروری است که مصرفکنندگان به برچسب محصولات توجه کرده و به سمت انتخاب محصولات حاوی رنگهای طبیعی و ایمن بروند.
وی همچنین تاکید کرد که سازمان غذا و دارو با دقت نظارت دارد تا محصولاتی که حاوی رنگهای خوراکی غیرمجاز یا با دوز بالا هستند، اجازه توزیع پیدا نکنند.
صادقیان امین افزود: وظیفه ما حفاظت از سلامت جامعه است و در این راستا تولیدکنندگان نیز باید مسئولیتپذیر بوده و از رنگهای خوراکی ایمن و سالم در محصولات خود استفاده کنند.
1403/03/22 12:22
1403/03/21 17:29
1403/03/21 14:06
1403/03/21 14:03
1403/03/21 13:04
1403/03/21 13:02
1403/03/21 12:48