پزشکی و سلامت ,دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی

پذیرش بورسیه‌های پرستاری با تعهد خدمت در هرمزگان

در نشست شورای بورسیه تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، مدیر تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از تعهد ۷ دانشجوی بورسیه رشته کارشناسی پرستاری برای خدمت در بیمارستان‌های استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : در نشست شورای بورسیه تحصیلی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، مدیر تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از تعهد ۷ دانشجوی بورسیه رشته کارشناسی پرستاری برای خدمت در بیمارستان‌های استان خبر داد.

محمد خادمی مدیر تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان امروز افزود: با هدف تامین نیازهای آموزشی، درمانی و بهداشتی این دانشگاه، دانشجویان پذیرفته‌شده در رشته کارشناسی پرستاری از طریق آزمون سراسری به صورت بورسیه ملزم به خدمت در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه خواهند بود.

به گفته وی، دانشجویان بورسیه در مدت تحصیل از حقوق و مزایای استخدامی برخوردار می‌شوند و علاوه بر مقرری‌های بورسیه، امکان استفاده از سایر تسهیلات و مزایای دانشجویان عادی نیز بر حسب شرایط دانشگاه را دارند.

در پایان جلسه، محل خدمت این دانشجویان پس از فارغ‌التحصیلی تعیین و جهت تکمیل مدارک معرفی شد.

این نشست با حضور نمایندگانی از حراست، گزینش، مدیر پرستاری دانشگاه، معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی، معاون آموزشی دانشکده غرب و معاونت آموزشی و تحول اداری برگزار شد.

https://stnews.ir/short/V936M
اخبار مرتبط

در سایت مرکز سنجش پزشکی؛

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی اعلام شد

1403/03/22 12:56

به دنبال برگزیده شدن پروژه پنجره واحد خدمات دانشگاهی؛

وزیر علوم از وزیر ارتباطات به‌دلیل توسعه دولت الکترونیک تقدیر کرد

1403/03/21 10:47

در گفت‌وگو با مهر عنوان شد؛

جزییات ارتقا اساتید هنر و علوم انسانی اعلام شد

1403/03/21 10:14

برای نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳ منتشر شد؛

جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام

1403/03/21 10:00

دبیر شورای آموزش داروسازی خبرداد:

برنامه درسی دکتری عمومی داروسازی بازنگری شد

1403/03/21 09:57

تبادل نظر
نام:
ایمیل: ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد کنید
نظر: